De mest populære lejebiler til ferien

De mest populære lejebiler til ferien

19. jul 2021

I dag kigger vi nærmere på 5 populære udlejningsbiler til familien eller parret der er på ferie i udlandet eller herhjemme. Bilerne er valgt ud fra de største biludlejeres udvalg og vi har valgt at fokusere på mellem klasse biler da de er langt de oftest udlejede.

Når man vil leje en bil til ferien kan man godt tænke lidt over valget. Skal man køre i storbyer som Rom, London eller Barcelona kan det være klogt at leje en mindre bil, så er man ikke i ligeså stor chance for uheld på de travle og snævre veje, og man kan lettere finde en parkeringsplads.

Har man derimod planer om at køre lange strækninger kan det være rart med en større model, så larmer det ofte mindre i kabinen, der er mere plads til benene, og de kommer ofte udstyret med underholdningssystemer, så børnene kan holde sig beskæftiget mens de voksne koncentrerer sig.

Nogle biler kommer endda med indbygget Android eller Apple funktionalitet i deres display eller navigerings skærme, som nutildags lader dig bruge skærmen som en tablet med alle de kendte funktioner du er vant til, så du kan eksempelvis browse internettet, tjekke emails eller endda nyde litdt underholdning på et online casino, så længe bilen ikke er i bevægelse. Faktisk er de fleste indbyggede skærme i bilen monteret så de ikke kan benyttes mens bilen kører, udover funktioner såsom opkald, beskeder og GPS.

Peugeot 308

Denne franske hatchback er perfekt til parret der er på rejse, uanset om i skal køre lange stræk på motorvejen, eller navigere rundt i storbyen. Touchskærmen giver mulighed for alt lige fra opkald, e-mails og Netflix til navigering og status på bilens funktioner. Bilen kommer med fem døre, så der kan købes stort ind på markederne eller bazaren, men da modellen er designet som hatchback kan den stadig parkeres i selv de mindre parkeringshuse som man tit finder i udlandet.

Mazda CX-30

CX-30 er en fræk bil der er ideélt til den enlige, eller parret. Bilen er hurtig og rap under kølerhjelmen, den er lækker og moderne i kabinen, og så fylder den ikke for meget på vejen eller i parkeringskælderen ved hotellet. Bilen kommer i hvad Mazda kalder mildhybrid, så det kan være en god idé at sætte sig ind i detaljerne når i henter bilen hos udlejningsfirmaet.

Peugeot 508 Estate

Det mest populære valg til hele familien er afgjort Peugeot 508 Estate. Denne stationcar har måske ikke ligefrem plads til de helt store oppustede badedyr, men dog har franskmændende formået at lave et bagagerum på hele 530 liter, så der er plads til kørestole, store hundeburde eller familien på 5-6 personer samt deres kufferter. Sikkerheden er også høj, og bilen har høstet hele 5 stjerner af NCAP Europa.

Opel Corsa

Den populære Corsa er en af de mindste biler som er på listen i dag, men Opel har stadig formået at proppe de fleste nødvendigheder med i bilen, inklusive 5 døre og rigeligt med benplads. Bilen kommer også udstyret med bakkamera så det er til at bakke ned af ukendte gyder og stræder, klimaanlæg så man kan holde en behagelig temperatur under kørslen, samt Apple CarPlay og Android Auto så der kan ses en film eller tjekkes emails på farten. Baggage rummet er ikke det største, så hvis i har meget bagage med kan det være der skal kigges efter en anden bil, eksempelvis Renault Clio Estate.

Renault Clio Estate

Ligesom førnævnte Opel Corsa, er Renault Clio en af de mindre biler på listen. Selvom udgaven er en Estate og har fem døre er denne stationcar lille af slagsen, men rummer stadig en del i bagage rummet. Dette har gjort bilen til en af de absolut mest lejede biler i Danmark i 2021, hvor folk igen så småt har kunnet komme ud og rejse. Med plads til 3 kufferter omme bag i, samt rigeligt med plads på bagsæderne kan man altså godt tage skiftetøj med til flere dage, også selvom man har et par børn med på kør selv ferien.

Konklusion

De fleste modeller der udlejes hos de store firmaer er ens uanset hvilket sted man lejer sin bil, og det er der en grund til. Man får her de mest pålidelige, sikre og moderne biler på markedet, så man kan nyde sin ferie uden motorstop eller andre problemer. Vi håber du har fundet hjælp til din lejebil, så god rejse!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


MarcusHolm
MarcusHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 11. okt 2023
MarcusHolm
MarcusHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 27. sep 2023
Annonce