Sådan kan du bruge ferien på farten

Sådan kan du bruge ferien på farten

15. apr 2021

Er du i besiddelse af en scooter, bil, cykel eller andre transportmidler så er mulighederne mange når ferien nærmer sig. Om det blot er dig eller hele familien, findes der masser af aktiviteter landet rundt, som man kan benytte sig af hele året. Men det kan være svært at vide hvad man skal kigge efter, når man forsøger at finde ud af hvor man skal bevæge sig hen. Det er måske ikke lige så nemt at køre på tværs af landet på en scooter, som det ville være i en bil. Her er idéer til ferien, både for dig der har scooter eller bil, eller dig der skal benytte sig af offentlig transport!

Tag på ophold

Det er altid lidt spændende at undersøge nye steder, om det er alene eller med venner. Hvis du har brug for en weekend eller ferie hvor der både er aktivitet og afslapning så er et spaophold det perfekte for dig! Du kan vælge mellem utallige steder, som ofte er omgivet af smuk natur eller i nærheden af forlystelsesparker, marinaer eller havet. Det er blot at pakke taske, hoppe på dit foretrukne transportmiddel og begive dig ud på eventyr. Hvis du er tættere forbundet med naturen, kan du også vælge et vandrehjem, hvor bål, hygge og udforskning af omgivelserne er i centrum. Er du rigtig modig, kan du altid pakke soveposen og overnatte i en shelter!

Hold festival i haven

Er du mere til fis og ballade, men ingen muligheder for at tage til udlandet - så er en festival hjemme i baghaven altid en mulighed! Tag på indkøbstur og hent nødvendighederne til en uge i paradis i haven. Alt det kræver er et telt for at sætte stemningen, drikkevarer, dåsemad og en masse god musik. Det er måske ikke for alle, men du kan altid invitere dine venner og bekendte til en uge med fest og farver, hvor humøret er i top. Der findes naturligvis mange definitioner på hvad man opfatter som ferie, så hvis du er til en ferie med gang i den, er en hjemmelavet festival lige noget for dig!

Kør Danmark rundt!

For alle der ejer en scooter, cykel eller bil er en ferie i Danmark ikke nogen dårlig idé. Hvis du vil opleve danske seværdigheder og sætter pris på naturen, bør du overveje at køre Margueritruten. Den er tilgængelig for stort set alle transportmidler, og følger kun motorvejen henover Storebæltsbroen. Det er den perfekte ferie for dig der elsker gode udsigter, smuk natur og oplevelsen af at møde nye mennesker. Her får du nemlig mulighed for at opleve hele Danmark og dets befolkning meget tæt på. Undervejs kan man naturligvis finde steder at overnatte, så man også får oplevet byernes kulturliv og væsen. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x