{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Peugeot Speedfight 4 (4t)
  • ZenMonkey
    ZenMonkey Tilmeldt:
    dec 2021

    Følgere: 89 Emner: 27 Svar: 164
    #1   27. mar 2022 på speedfight 4 4t sider der ingen begrænser i udstødningen , men i cdi og ved pickuppen, samt en i forhjulet. hvis du fjerner den ved pickuppen melder den fejl og køre 15 km/t samme hvis du tager den i forhjulet. og der er den almindelige begrænsning ved variatoren.

  • #2   6. apr 2022 hej ZenMonkey ved godt det er sent at svare, og tak for at du svarede. Nå men vil det gøre stor forskel at skifte til en ubegrænset cdi? jeg tænker i forhold til Acceleration, men selvfølgelig ogs topfart. Ved du eventuelt hvad der ville være godt at gøre for at få bedre optræk?

    når ja og hvor sidder cdien?


  • ZenMonkey
    ZenMonkey Tilmeldt:
    dec 2021

    Følgere: 89 Emner: 27 Svar: 164
    #3   6. apr 2022 Ved speedfight 4 4t sider den hvist på højre side lige under side skjoldet. du kan godt bruge en ubegrænset CDI og en multivariator , og så med samme rullevægt som den har som standart. der er ikke meget at hive ud af de 4t. der ud over er det jo som altid ( så snart du har en ubegrænset cdi) at du kan øve den CC med et andet cylinderkit. optræl får du ved at skifte Ventilerne til nogle der har kortere tid åben per åbning. derved presser den mere. og det er et topstykke spørgsmål. men hvis du skal gøre det hele selv så pas meget på med det med knastkæden, hvis ikke der sider helt som det skal har du en død maskine... så hvis du ikke er sikker på hvad du gør, så få hjælp fra et værksted.

Kommentér på:
Peugeot Speedfight 4 (4t)

Annonce