{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Cylinder sætter sig
  • #1   29. nov 2020 Cylinder sætter sig pga for lille dyse eller mangel på olie. Så den har du ødelagt nu, så du kan godt spare sammen til nyt cylinderkit. Styret sætter sig pga dårlige lejer og rust i forgaffel.

  • #2   30. nov 2020 Cylinder er nok done pga. for lille dyse eller mangel på olie, som Thomas skriver.
    Prøv og hive cylle af og så om der er dybe ridser. Hvis der er små ridser kan du nok slippe med nyt stempel og hone cylinder.


  • #3   1. dec 2020 Har lige skiftet cylinder + stempel det var helt done efter de der 20 km og har skiftet gearolie og skal til at putte styrfittings på men ved ikke om det nye cylle holder kan det være jeg skal mindske begrænsnings skiven og putte den der begrænser ved membranen? og i så fald kan det være olien har bare købt de billigeste

  • #4   1. dec 2020 olien er fin nok. Selv den dårligste af de billige, er langt bedre end anbefalet olie fra pgo. Hvilket er SAE30 (plæneklipperolie)

    Du skal nok dyse op.


  • #5   1. dec 2020 Hvis du har fjernet tragten ved membran og ikke har dyset op, så er det 100% derfor den sætter sig. Enhver ændring på indsugning, cylinder/stempel og udstødning, så skal der dyses om.

Kommentér på:
Cylinder sætter sig

Annonce