{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
607 visninger | Oprettet:

Sådan udlufter man Bremsekalibren {{forumTopicSubject}}

Fandt denne guide igår på nettet og virker 100%

Udluftning af skivebremser


For at dine skivebremser kan virke, er det vigtigt at bremserør og bremseslanger er helt fyldt med bremsevæske. Er der bare den mindste smule luft heri fungerer bremserne ikke! Det kan f.eks. ske at der ikke længere er ordentligt tryk på systemet og bremsen derfor virker slap.

Men her er hvad du skal gøre for at udlufte systemet.

1) Skru låget af bremsevæskebeholderen.

2) Fyld beholderen op så den er næsten helt fyldt med væske (DOT4 - Eller hvad der anbefales til den pågældende model) og sæt låget på igen

3) På selve bremsekaliberen sidder der en udluftningsskrue. Som regel er dette en lille 8 mm bolt. Denne skal du løsne lidt....den skal løsnes sådan at du kan stramme og løsne den igen med fingrene i et vrid.

4) Nu løsner du skruen i ét vrid med fingrene, samtidig trykker du bremsehåndtaget ind og holder det inde, så strammer du udluftningsskruen igen og slipper bremsehåndtaget. Idet du trykkede bremsehåndtaget ind skulle der gerne komme bremsevæske ud af udluftningsskruen og hvis der er luft i systemet kan det ses ved at der er bobler i den væske der kommer ud, eller at væsken der kommer ud kommer i "klumper".

5) Proceduren ovenover gentages indtil der kommer helt ren bremsevæske ud af udluftningsskruen...der må altså ikke være luftbobler i det!

6) Så snart der kommer helt ren bremsevæske ud af udluftningsskruen (uden bobler og "klumper") spænder du udluftningsskruen igen med en almindelig fastnøgle.

7) Nu skal du pumpe på bremsehåndtaget indtil den bliver hård. Så snart den er hård fungerer din bremse igen!

Nemt ik....



//Munksgaard


(Ved punkt 4 løsnede jeg bare 8mm bolten og trykkede mange gange på forbremsen indtil der kom bremseolie ud og indtil bremsen virkede igen)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sådan udlufter man Bremsekalibren
Kommentér på:
Sådan udlufter man Bremsekalibren

Annonce