{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  LC/AC?
  • #1   15. mar 2014 vand kølet og luft kølet

  • #2   15. mar 2014 er ac så vand kølet smiley

  • #3   15. mar 2014 Liquid cooling/air cooling

  • #4   15. mar 2014 ac er luft kølet.

  • #5   15. mar 2014 Og så er den vandkølede en 45'er

  • #6   16. mar 2014 Vandkølning er en foredel ved løb hvor motoren skal presses over længere tid, da den køler meget bedre, ulæmpen er at vandkølede maskiner er tungere, så der kan man spare en del vægt ved at vælge luftkølet.
    Luftkølede motorer holder ganske fint til alm gaderæs og længere ture, men en varm dag på bane gør den hurtigere bliver lidt for varm til at yde sit max.

    Typisk ser man dragrace inden for scootere vælge vandkølede motorer, på trods af den øgede vægt og at en AC ikke ville overophe på den korte ydelses tid, men det er ikke så meget pga den extra kølning, men pga LC næsten altid har mere optimerede kompritions tal og er lavet til at yde lidt extra pga de lettere holder sig i den rigtige varmegrad, man kan optimere AC til og yde det samme over afstande hvor de ikke overopheder, men et cylinderkit som der står kun må køres max 500meter med fuld gas ville aldrig kunne sælge nok til en produktion til scootere kunne løbe rundt, så derfor er LC brugt mest der.

    I Pro dragracing er AC i toppen, det ville de osse være inden for scooter hvis nogen satte gang i en AC dragrace produktion, vægt betyder sindssygt meget, inden for Pro er det de letteste kørere man går meget efter, team Triumph har en voksen mand på 34kg til at køre for sig, han er et kæmpe hit for dem, alt deres tøj sko osv er lavet lettest muligt, så LC er fjernet alene for at få lavere vægt.
    Og deres AC cylindere har ikke engang køleribber.

    Så alt i alt er begge rigtigt gode, men har hver og især deres begrænsninger.


    Mvh


Kommentér på:
LC/AC?

Annonce