Honda Melody mini Honda Melody mini Honda Melody mini Honda Melody mini Honda Melody mini
Søren P
Følg
Følger Følg ikke

Søren P

Mand, 43 år, Bornholm
Oprettet: 8. jan 2014
Offline - Senest online: 21. nov 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er i virkeligheden en gammel mand på mindst 37år som er er forklædt under en uskyldig profil på et forum for børn, så kan jeg lure lidt tricks og få min scooter gjort hurtigere.
Jeg har en SFX Scooter til de tidlige morgner og den kører vildt og er dødsens farlig for enhver som krydser mine veje, med 34kmt skal folk sidde i biler større end en Smart car, ellers dør de, og jeg slipper med et blåt mærke.

Sådan foregår mit liv, dagligt dræber jeg uskyldige mennesker med min Scooter, og skræmmer folk med lyden, Jeg er bange for Politiet, så jeg dukker mig altid når jeg kører forbi dem.

Hvordan skal min Variomatik og kobling stå, hvor stram trykfjeder skal min Scooter have?
Det er der svarerne på her.

Mange skriver tit spørgsmålet hvor meget skal mine ruller veje, og gang på gang skyder folk løs, men sandheden er at de ikke ved det, for hvad der er godt til deres Scooter, deres opsætning, deres vægt er helt sikkert ikke optimalt for dig din vægt, din vindmodstnad, din Scooters særheder, og så din Scooter kan yde mest muligt.

Først lige trykfjederen, den er vigtig, for den ændrer på din variomatiks opsætning, så den skal være på plads først.
En trykfjeder skal være så stram at din kilrem ikke glider, ikke strammere, hvis den er for stram, så mister du optræk alene på den øgede friktion imellem trækpladerne og kilremmen, så for stram LORT! For let LORT!

Du skal bruge følgene:
Et multisæt ruller i den str som passer til dit variomatik kit, med forskellige vægte.
En RPM måler til at monterer på din Scooter.
Og lidt tålmodighed, så lover jeg dig at du får et bedre optræk, om din Scooter er tunet eller helt standart.

Start med at sætte de tungeste ruller i din Scooter.
Monterer RPM måleren.
Kør ud til et stykke lige vej, og sørg for at din scooter er varm.
Der starter du fra stop, og giver fuld gas, Dit optræk her vil være dårligt med de tungeste ruller, men ved et bestemt antal RPM og hastighed kan du mærke et merkant bedre træk, når det træk kommer, så kigger du på din RPM måler, og husker det tal, Vi kan fiktivt sige at tallet er 7500RPM, der træk din Scooter bedst.
Så kører du hjem igen og sætter den mellemste vægt variomatik ruller i som at du har, og kører så igen ud på samme sted, og sørger for din motor er varm, så starter du igen fra stoppet, og bundgas med det samme.
Hvis din Scooter tager mere end tallet, de fiktive 7500RPM så skal du have tungere ruller i.
Hvis din Scooter tager mindre end de 7500RPM, så skal du have lettere ruller i.
Sådan bliver du ved til du rammer den rigtige vægt hvor din scooter kører med de RPM i hele optrækket hvor den trækker bedst.

For at få bedst start, så indstiller man så koblingen til at slå til hvor din Scooter rammer dens bedste kræfter, som her i guiden er 7500RPM, hvilket er et helt andet tal for netop din Scooter.
Der er et hav af forskellige koblinger, nogen indstilles udelukkende med hjælp af strammere fjedre, aldre kan fin indstilles med små vægte osv.

Gør sådan, så får du bedre optræk, om din scooter er ulovlig eller lovlig, det her er en lovlig ting at gøre på ens Scooter, da det er simpel indstilling, og ikke en konstruktiv ændring.


Mvh
Søren Pedersen
Uddannet MC mekaniker med speciale i Racing.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x