Vil i starte en scooterklub, så er her nogle gode råd

Vil i starte en scooterklub, så er her nogle gode råd

28. jun 2020

Dette indhold er sponsoreret

Man vil gerne være med i hulen, ikke? De fleste har set filmen Zappa, og man ønsker måske ikke at gå så langt for at komme med i klubben, men man ønsker stadig at være med. Derfor kan det være at man har overvejet at starte sin egen klub, og det skal handle om scootere. En scooter er et godt begynder køretøj, og man kan have meget sjovt på den. 


Når man skal starte en klub er der mange ting, som man skal tænke over og det er vigtigt at man ikke får fokus fra hvorfor man starter gruppen - for at nyde selskabet, venskabet og scooterne. Derfor kommer der her tre gode råd til jer, som overvejer at starte en scooterklub. 



Det skal handle om venskab og passionen for scootere 

Hav fokus på hvad man gerne vil have ud af klubben. Hvad skal man stå for og hvorfor samles man? Det behøver ikke være mere kompliceret end at man gerne vil hænge ud, og scooterne dertil bare er et middel til at opnå dette. Venskab er for mange det smukkeste i verden, og det gælder om at holde ved gode venskaber, og derfor er klubber perfekte til at samle venner, som man måske ikke ser hele tiden. 


Venskabet kommer først og scooterne kommer derefter. 


Gør mere end bare at køre rundt 

Da det handler om mere end bare scootere er det vigtigt, at man også laver noget andet end bare at køre rundt. Det kan være at man holder fester eller hører noget godt musik. Man kan også se film - mulighederne er endeløse. Men uanset hvad man skal lave, så har det nok noget med elektronik at gøre - og det kan være dyrt for en nystartet klub. Dog er der mange tilbud omkring Black Friday, og man kan læse meget mere om elektronik tilbud her, hvor man også kan finde tilbud på mange andre ting. 


Vær åben for alle 

En anden ting som man kan overveje er at gøre klubben åben for alle. Dette kan virke lidt grænseoverskridende, da man ofte samler vennerne for at mødes og hygge. Men vennegruppen kan godt blive større, og det er netop omkring sådan noget som scootere at man kan samles med nye mennesker, som kan blive venner for livet. 


Det at holde klubben åben for alle er også med til at vise en vis solidaritet og åbenhed overfor mennesker - hvilket er kvaliteter, som verden altid kan bruge. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce