Tre gode råd til dig, som gerne vil sælge din scooter

Tre gode råd til dig, som gerne vil sælge din scooter

29. jan


Der er kendt viden i Danmark, at vil man gerne sælge sine ting hurtigt og nemt, så kan man sælge dem privat. Dette er også gældende for større ting som biler og scootere, men der er mange ting, som man skal huske, når man gerne vil sælge sin scooter privat. Derfor får du her tre gode råd til, hvordan du kommer i mål med en god handel privat. Mens du venter på, at der kommer en køber i nettet, så kan du læse om spændende underholdning og kultur hos senses.

Gør scooteren klar

Når du skal sælge din scooter privat, så er det vigtigt, at du gør den klar til salg. Dette betyder, at du skal sørge for, at den er synet, og at den er sikker at køre på. Det er også vigtigt, at du sørger for, at alle detaljer omkring eventuelle fejl og mangler noteret ned og klar til at blive vist til sælger. Dette betyder nemlig, at du ikke kommer i problemer senere hen, skulle der være eventuelle fejl ved scooteren. Her er det også en god ide at gøre scooteren ren, så den er klar til, at en kommende køber kan prøvekøre den og eventuelt gøre en god handel. 

Tjek dine papirer

Når du skal sælge privat, så betyder det ikke, at du ikke skal have styr på dine papirer. Det er her vigtigt, at scooteren ikke længere står i dit navn, når du får den solgt. Ejerskabet skal skifte, da det ellers er dig som kommer i problemer skulle der opstå en ulykke.

Vær sikker på dine penge

Når du skal sælge privat, så er der mange måder hvorpå en eventuel køber kan betale. Mange benytter for eksempel MobilePay. Dette er effektivt, når man skal sørge for, at alle får, hvad de har købt, og at sælger også får den overførsel, som hun har krav på. Her er det også vigtigt, at du sørger for at få din betaling inden køber kører afsted med scooteren. Gør du ikke det, så er du ikke garantere dine penge efterfølgende. Vil du gerne være sikker på, at den handel i har gjort er bindende, så kan du få køber til at underskrive en købskontrakt. Dette vil sikre, at han eller hun betaler, hvad der skyldes, og at du har alle de oplysninger du har behov for, hvis ikke dette er tilfældet. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x