Top 10 grunde til at du bør købe en robotstøvsuger

Top 10 grunde til at du bør købe en robotstøvsuger

19. maj

Rengøring af hjemmet er meget vigtigt, da et beskidt hjem skader helbredet. Det er også derfor at man kan opleve at blive nemmere syg når der ikke er rent. Det er bare ikke alle der har energien eller tiden til at gøre rent i hjemmet. Dette kan være fordi man arbejder meget eller fordi man bruger alt tiden på sine børn eller andre aktiviteter.

Her er 10 gode grunde til at du skal have en robotstøvsuger i dit hjem.

1. Du behøver ikke være hjemme for at gøre rent

Mange robotstøvsugere kommer med en funktion, der gør det muligt gennem dens pågældende app at lave skemalægning for hvornår robotstøvsugeren skal gøre rent. Så er du ikke hjemme før sent om aftenen, eller nyder du bare at komme hjem til et rent hjem, så kan det være en robotstøvsuger er en god addition til dit hjem.

2. Intet manuelt rengøringsarbejde (næsten)

Med en robotstøvsuger slipper du for at slæbe rundt på en almindelig støvsuger. Har   du dørtrin, kan robotstøvsugeren klare op til 2 cm (dette gør an på hvilken du har). Men du slipper dog ikke helt for rengøringen, da en robotstøvsuger kun kan klare gulvene.

3. En mere ren hverdag

De fleste har ikke tid til at gøre rent hver dag, men ved hjælp af en robotstøvsuger kan man forvente at komme hjem til et rent hjem hver dag. Så er du en af dem der nyder et rent hjem men ikke har tid til rengøringen selv, så er en robotstøvsuger måske lige noget for dig.

4. Mere overskud til andre aktiviteter

I vores travle hverdag og ofte overvældende verden er størstedelen af os pålagt opgaven at opbygge en karriere, opdrage familien og opretholde et aktivt socialt liv. Disse aktiviteter kommer naturligvis ofte før rengøringen i hjemmet, hvilket skaber et presserende behov for en hurtig og bekvemmelig måde at støvsuge på.


Da robotstøvsugere kan gøre rent helt af sig selv uden behov for overvågning, kan de spare dig for en forbløffende mængde tid. En robotstøvsuger er den perfekte robotstøvsuger for travle mennesker, delvist fordi du ikke behøver overvåge disse enheder og kan tænde for dem, før du forlader huset. Nogle robotstøvsugere giver dig endda mulighed for at tænde og slukke dem fra din smartphone eller tablet, også når du ikke er hjemme. Dette giver dig mulighed for at afsætte meget mere tid til aktiviteter, som du elsker og nyder, samtidigt med at du kan komme hjem til et dejligt rent hjem.

5. Øger levetid på gulve og gulvtæpper

Robotstøvsugeren kan måske forlænge levetiden af dine gulve og gulvtæpper. Dette er fordi at når der er støv og snavs på gulvet, bliver det hurtigere slidt ned når man går på det. Så selvom man skal ud at bruge penge på robotstøvsugeren kan man måske spare flere penge i længden, da gulvet og gulvtæpperne ikke behøves skiftes så ofte.

6. Robotstøvsugere er nemme at bruge

Robotstøvsugere er meget nemme at bruge. Når man pakker sin robotstøvsuger ud skal man blot sætte dens ladestation til strøm og robotstøvsugeren vil derefter selv gøre rent og kortlægge dit hjem, så den kan gøre bedre rent. Det eneste du skal tage dig af, er at tømme beholderen en gang om ugen.

7. De kan rengøre flere rum

Har du mange rum og er du lidt bange for at du bliver nødt til løfte robotstøvsugeren fra rum til rum, så tro ikke ej. De fleste robotstøvsugere kan nu om dage nemt komme over dørtrin helt op til 2 cm. Dette gør det muligt for den at rengøre hele hjemmet. Hvis du har flere etager i dit hjem kan den dog ikke kravle ned og op af dem, men den kan undgå at falde ned af dem ved hjælp af nogle sensorer.

8. Robotstøvsugere koster ikke så meget

Robotstøvsugere kommer i mange prisklasser og det er nemt at finde en der passer ind i budgettet. Dog er det vigtigt at påpege at dem der koster lidt mere ofte også gør bedre rent. Prisen på en almindelig robotstøvsuger er normalt omkring 3.000 kr., men man kan nemt finde nogle helt ned under 1.000 kr. 


Men man skal også huske at man kan spare mange penge i længden. De fleste robotstøvsugere bruger ikke støvsugerposer og deres filtre er ikke særlig dyre. Derudover, som nævnt tidligere kan du også spare penge på gulve og gulvtæpper da de bliver vedligeholdt og derved holder længere  

9. Stemmestyring med smart assistenter fra Google, Apple og Amazon

I takt med at SmartHome-teknologi bliver udrullet, og i dag indtræder i flere danske husstande, er denne teknologi også begyndt at blive implementeret i robotstøvsugere, således at de kan styres blot med stemmestyring, hvilket gør hverdagen endnu nemmere. Mange robotstøvsugere kan i dag kobles til Google Assistant, Amazon Alexa og Apple HomeKit. På den måde kan du blot fortælle din robotstøvsuger med hjælp af din stemme at den skal gøre rent.

10. Robotstøvsugere er perfekt til dig med allergi

Hvis du døjer med allergi, enten overfor støv, hunde- eller kattehår. Så er en robotstøvsuger muligvis den perfekte løsning til dig, da robotstøvsugere kan hjælpe dig med at holde huset rent konstant. Hvis du har en robotstøvsuger behøver du ikke længere bekymre dig om hundehår, da disse enheder sørger for at der altid er rent i dit hus, så længe du har sat den til det, enten via. skemalægning eller at du selv beder den om det.

Konklusion

Der er utroligt mange fordele ved at have en robotstøvsuger. En robotstøvsuger er yderst effektiv til at gøre rent, spare dig utroligt meget tid som kan bruges på andre aktiviteter mere værdiskabende aktiviteter, mindsker manuelt arbejde, er nemme at bruge, øger levetid på dine gulve og gulvtæpper samt meget mere. Kort sagt, er en robotstøvsuger muligvis en af de bedste investeringer du kan lave, hvis du sætter pris på din tid helbred og velvære.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x