Til reparation med scooteren? Sådan kan tiden fordrive...

Til reparation med scooteren? Sådan kan tiden fordrive...

15. jul 2020

Ikke alle scooterreparationer kræver, at du afleverer den på værkstedet, hvorefter du kan afhente den et par dage efter. Hvis der er tale om en mindre reparation, kan det sandsynligvis klares inden for overskuelig tid. I et sådant tilfælde kan det derfor godt betale sig at vente, til scooteren er færdig.

Det kan spare dig for en del besvær, da du derved ikke skal tænke på transportmuligheder mv. Det er dog en god idé at medbringe en form for tidsfordriv, da det selvfølgelig ikke kan garanteres, at scooteren er repareret på ti minutter.

Er du i tvivl om, hvordan du skal få tiden til at gå, mens du venter på, at mekanikeren skruer på din scooter, finder du herunder en række gode forslag.

1. Se videoer på YouTube

Har du medbragt din smartphone og et par høretelefoner? I så fald har du et hav af gode muligheder, for at fordrive tiden. En af disse er at se videoer på YouTube. Der er mange tusinde videoer på YouTube, hvorfor der selvfølgelig også er noget, der falder i din smag.

Dette gør sig gældende, hvad enten du ønsker at se videoer af folk, der spiller computerspil, ombygger scootere, eller noget helt tredje.

2. Lyt til en god lydbog

Ønsker du ikke at se en video, men derimod blot at kunne dig tilbage? Hvis ja, kan du overveje at lytte til en lydbog. På lige fod med stort set alt andet digitalt underholdningsmateriale, er det i dag muligt at streame dem. Ønsker du ikke at have et månedligt abonnement, der tillader dig at streame lydbøger, er det naturligvis også muligt at købe dem hos bogforhandlere på nettet.

3. Medbring noget læsestof

Der er selvfølgelig også rig mulighed for at medbringe læsestof. Dette kræver dog, at du reet har en lyst til at læse. Har du ikke det, vil det sandsynligvis blot ende med at gøre ventetiden længere. Vælger du at tilbringe tiden med en bog eller anden type læsestof, bør det være noget, der faktisk interesserer dig.

Heldigvis findes der uendelige mængder læsestof, hvorfor det sandsynligvis også er muligt at finde en form for læsestof, der appellerer til dig. Det er tilmed gældende, selvom du normalvis ikke betragter dig selv som værende den store læsehest.

4. Du kan spille på din smartphone

Dette er en løsning, som rigtig mange vælger. Det er nemlig glimrende tidsfordriv, uden at det kræver det store. Det kræver blot, at du har din smartphone med i lommen, da det selvfølgelig er denne, du skal spille på. Hvad enten du har en iOS- eller Android-drevet enhed, kan du finde spil, der tiltaler dig.

Har du mod på det, kan betting også overvejes. Her skal du selvfølgelig være opmærksom på, at der både er mulighed for at vinde penge, men også risiko for at tabe penge. Heldigvis kan du selv justere dine spillegrænser hos de fleste bettingsider, så du aldrig taber mere, end du har lyst til. Så er du sikker på, at betting forbliver sjovt uanset udfaldet!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x