Spar penge på optimering af din scooter

Spar penge på optimering af din scooter

10. jul 2019
Vi du gerne optimere din scooter med lidt ekstra lir, eller er den gået lidt i stykker og trænger til at få nyt udstyr, samtidig med at pengene måske er få, eller gerne skulle prioriteres andet steds hen, så er det godt at Black Friday snart står for døren, hvor du kan spare penge på diverse udstyr.

Hvad er Black Friday?
Black Friday er en amerikansk begivenhed og begrebet stammer helt tilbage fra 1952. Det er dog først indenfor de sidste årtier, at det har spredt sig til resten af USA, samt resten af verden – heriblandt Danmark. Black Friday 2019 falder den 29. november. For mange anses Black Friday som starten på julehandlen, og mange af årets første julegaver shoppes på denne dag. I dag er Black Friday den største handelsdag på året. Black Friday startede i Danmark i 2013, og i 2015 slog den rekord som den største handelsdag baseret på dankorttransaktioner på én enkelt dag. Derfor er Black Friday for mange ensbetydende med lange køer og alt for mange mennesker. Derfor får du her to gode råd til, hvordan du kan navigere rundt i alle tilbuddene og menneskemængderne. I dette katalog kan se et stort udvalg af firmaer, der holder Black Friday 2019 . 

Organisér tilbuddene
Det kan være svært at overskue alle tilbuddene hos de forskellige forhandlere, og det er heller ikke altid nemt at se, hvilke tilbud der er gode. Derfor kan det være en god idé at skabe sig et overblik over de tilbud, du finder interessante. Lav for eksempel en liste med de forskellige tilbud, som du gerne vil benytte dig af. En godt tip til dette er også at inddele tilbuddene under forhandlernes navne. På denne måde kan du skabe dig et bedre overblik og målrette din Black Friday-shoppingtur, så du ikke skal bruge hundrede år i hver butik, fordi du ikke er helt sikker på, hvad du skal have, eller søge febrilsk rundt på nettet i flere timer. Ved at organisere tibuddene der interessere dig, kan du også nemmere sammenligne priserne hos de forskellige forhandlere.

Prioritér mellem butik- og onlinehandel
Når du har organiseret dine tilbud og skabt dig et overblik over hvilke butikker og webshops, som du vil besøge, bliver shoppingturen lettere. Hvis man ikke er fan af at stå i lange køer, samt bruge hele sin fredag aften på at gå shop-amok ved at vade gågader og indkøbscentre tyndt, kan det være en fordel at prioritere, hvor du vil købe de forskellige ting. For eksempel kunne et godt råd være at undersøge om butikken har en onlineshop, hvor du kan købe de pågældende tilbud. Så kan du købe de ting online, og hvis der så skulle være ting, som du kun kan købe via en fysisk butik, kan det være en god idé at holde løbende øje med, om varen bliver udsolgt. Ved mange butikker kan du via deres hjemmeside holde øje med om ting bliver udsolgt, samt hvilke andre butikker af samme navn, der kunne have varen hjemme. På den måde kan det blive lettere at overskue Black Friday.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x