Spar penge og strøm med Blue Energy

Spar penge og strøm med Blue Energy

22. jun 2019

Dette er sponsoreret indhold


Blueenergy sørger for, at du forstår, hvad din 100 % klimavenlige energi bruges til. Vi ved alle, at vi har brug for strøm, og at der skal betales for den. Men det er sjældent, at vi forstår, hvad det er, vi forbruger. Dette vil Blue Energy lave om på. De vil tage dit forbrug i ned i din øjenhøjde, så det er lettere at forstå.


100 % klimavenligt strøm

Ikke nok med, at tele- og energiselskabet Blue Energy sørger for, at du forstår, hvad din strøm bruges til og på, så er den også 100 % klimavenlig. Dette gøres ved, at de investerer i grønne certifikater for hver kWh, deres kunder forbruger. Det vil sige, at for hver eneste brugte kWh, støttes opførelsen af nye vedvarende energikilder. 


Det grønne certifikat bliver udstedt fra enhver vedvarende energikilde som for eksempel en vindmølle. Det grønne certifikat gælder kun i et år. Så vindmøllens første år, hvor den producerer kWh, bliver der udstedt et grønt certifikat ud fra det brugte kWh. Blue Energy kan dermed gå ind og købe dette grønne certifikat, som svarer til værdien af vindmøllens første års forbrug af kWh. Du støtter dermed 100 % den klimavenlige energi, når du køber strøm gennem Blue Energy.


En grøn omstilling af energisystemet i Danmark

Blue Energys vision er en grøn omstilling af energisystemet i Danmark. Dette skyldes, at de ikke tror på, at vi forbrugere er ligeglade med fremtidens klimaændringer. Vi har oplevet tæt på, hvordan klimaændringerne påvirker vores normale hverdag. 95 % af klimaeksperterne er blevet enige om, at disse klimaændringer direkte skyldes de store mængder CO2 - og andre luftforurening - som udledes fra kul, olie og gas. Disse klimaændringer, vil kun blive værre, hvis der ikke gøres noget ved den store udledelse af CO2. Blue Energy sælger dermed kun strøm, der støtter de vedvarende strømproducenter samt de nyeste sol- og vindanlæg. 


Denne klimavenlige strøm og den grønne produktion generelt, vil Blue Energy prøve at gøre i øjenhøjde for forbrugeren, som ønsker at være med til at gøre en forskel. På en gang og samme tid, er dette en enkel og økonomisk løsning, som også er med til at sætte gang i den grønne omstilling. 

Hvem er Blue Energy

Blue Energy var ejet af Mads Andreas Olesen og hans partnere Allan Flindt og Christopher Olesen indtil september år 2018. I september år 2018 blev Blue Energy opkøbt af investeringsfonden New Nordic Advisors for over 100 millioner danske kroner. Det blev besluttet at Blue Energy skulle sælges, så virksomheden ville have mulighed for at udvikle sig endnu mere. Selvom tele- og energiselskabet blev solgt, så er Mads Andreas Olesen stadig kommerciel direktør og partner med Allan Flindt og Christopher Olesen i Blue Energy - så de kan følge med og bidrage til udviklingen af selskabet. 


Blue Energy udbyder både strøm og bredbånd samt rabatter, som du kan undersøge nærmere på deres hjemmeside. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x