Skal dronningen se din kværn?

Skal dronningen se din kværn?

14. feb 2019

Behøver man at være royal for at have lyst til at vise selve dronningen sin kværn? Nu har du i hvert fald chancen for lige netop dét. På forsiden af www.kendte.dk kan man i dag læse, at Dronningen tager til Sønderjylland i Kongeskibet Dannebrog for at fejre 100-års genforeningen af Sønderjylland med Danmark. En oplagt mulighed? Nu sidder du sikkert med en masse spørgsmål: Hvornår sker det? Hvordan kommer jeg derned, når jeg bor langt derfra? Og hvad får jeg ud af det?


Ses til september

Faktisk er det først i 2020, at det er 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. Hendes majestæt har derfor lovet, at hun også tager derned næste år. Men hun kommer også i år, og det kongelige besøg finder sted den 3. september og fire dage frem til den 7. september. Hvad hun præcis skal lave dernede, ved man ikke endnu, men at kunne fortælle videre at selveste dronningen har set ens knallert, er ikke en dårlig historie at kunne prale af. Og når så dronningen har set din fede knallert, så er der stadig masser af ting, du kan tage dig til dernede. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Sønderjylland er eksempelvis kendt for sit kagebord - hele 21 forskellige kager. Samtidig er naturen super smuk. Så hvis solen skinner, og du elsker røde kinder, er der også mulighed for det. Men det er jo ikke sikkert, at du bor tæt på Sønderjylland. Så hvordan kommer du derned?


Drop den taxi, og tag din Puch Maxi

Det kan godt være en udfordring at komme til Sønderjylland, hvis man bor langt derfra. Men heldigvis så varer arrangementent fire dage, og hvis du tager din gode kammerat, nogle dåseøl og din værktøjskasse med, så kan I få en fantastisk tur sammen derned. Man ved jo aldrig, hvornår scooteren siger stop, eller hvornår føreren har brug for at få tanket op. Desuden er det også godt lige at få luftet maskinen.

Hvis du har din græsgang på Sjælland, er der en del alternativer til, hvordan du kan nå frem til din destination. Du kan tage færgen til Tyskland og køre derfra til grænsen. Du kan også tage færgen fra Odden til Aarhus og herfra ramme landevejen ned til det sønderjyske. Hvis du allerede bor i Jylland, er der ingen undskyldninger for ikke at komme afsted.


Kammeratskab, sammenhold og udstødningsstøj

For på sådan en halv uge er du sikret gode stunder. Hvis du er en af dem, der har et ældre køretøj, kan det ske, at der lige skal justeres hist og her undervejs på turen. Det kan også ske, at du har det nyeste af det nyeste, men så bliver dine pitstops kun for at tanke det op, der nu er brug for. Det er også en god måde at komme væk hjemmefra på. Hvis man lige har brug for at være lidt væk fra dagligdagens larm, er dronning Margrethe, en god kammerat, masser af knallerttid og Sønderjylland en perfekt kombination.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x