Scooter eller el-løbehjul: Hvad giver mest mening?

Scooter eller el-løbehjul: Hvad giver mest mening?

26. maj 2019

Der findes mange transportmidler. De giver hver især god mening i deres egen kontekst. En bil er oplagt, hvis du skal køre langt. Hvis du har brug for et transportmiddel, der egner sig bedre til korte afstande, så giver det bedre mening at vælge et andet. Det kan eksempelvis være en scooter eller det senest nyt hit; et el-løbehjul.

Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert i denne sammenhæng, hvorfor det er et spørgsmål om personlig vurdering. Hvis du gerne vil gøre det nemt at transportere dig selv over korte afstande, så er et el-løbehjul dog ikke til at komme udenom. Det er nemlig en fremragende løsning, som ofte også overgår scootere o.lign.


Hvornår giver et el-løbehjul bedre mening end en scooter?

Hvis du bor i en storby og ikke har langt til arbejde eller skole, så kan et el-løbehjul være et godt køb. Hvis du har lidt længere, så kan en scooter være bedre. Det er dog ikke uden grund, at der er mange, der vælger at lade cykel, bil m.m. stå derhjemme, for i stedet at tage et el-løbehjul. Det er der faktisk mange grunde til.

I storbyen er der dog også mulighed for at leje et elektrisk løbehjul via en app. Det har medvirket til at der er opstået en helt ny trend omkring el-løbehjulene. Det er ellers ikke en ny opfindelse. De har nemlig været på markedet i mange år. Det er først efter de lejede el-løbehjul er begyndt at komme frem i hundredevis.

Flere har dog fundet ud af, at det giver bedre mening at købe deres eget. Det kan ende med at koste mange penge, hvis du skal leje et el-løbehjul hver dag. Hvis du ofte kører på dit løbehjul, så tager det ikke lang tid, før dit køb er tjent hjem. Derfor giver det mening økonomisk set, men passer det til dine ønsker og krav?


Et el-løbehjul er ikke for alle

Det er ikke alle, der vil finde sig godt tilpas med et el-løbehjul. Du har ikke samme mulighed for at opbevare en taske el.lign., hvis du skal have den med. Det kan du trods alt få lov til på en scooter. Du kan dog være helt sikker på at det er billigere for dig at køre på et el-løbehjul. Derfor er der også mange, der vælger dette.

Hvis du selv har i sinde at investere i et el-løbehjul, som kan erstatte din scooter, cykel eller et helt tredje transportmiddel, så har du mange muligheder. Du kan dog med fordel vælge at købe det hos Cityway, der er en anerkendt forhandler af el-løbehjul. Det er nemlig bedst at købe dit el-løbehjul hos en dansk forhandler.

Det er der flere gode grunde til. Det er dog i høj grad som følge af, at du er sikret, at du rent faktisk får et el-løbehjul, der lever op til de danske love. Kan det f.eks. køre hurtigere end 20 km/t, så er det ikke tilladt at bruge det på offentlig vej i Danmark. Dertil er der også andre sikkerhedsmæssige krav, det skal leve op til.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x