Sådan sparer du penge til din nye scooter

Sådan sparer du penge til din nye scooter

7. feb 2018

Vi kender det alle; du har lige fået øje på en ny, superlækker scooter, som du bare vil have. Den er flot, den er hurtig, den er perfekt på alle måder, men den er dyr. Meget dyr. Du har slet ikke budgettet til at købe denne scooter. Vi kender det alt for godt, så vi har derfor skabt denne liste over tips til, hvordan du bedst muligt kan spare dine penge, så du kan få råd til din nye knallert hurtigst muligt.


Find bonusser på onlinespil


Måske gambler du online i forvejen, eller måske er det ikke noget, du deltager i, men uanset hvad er der penge at vinde på onlinespil og en masse at spare gennem bonusser. Leovegas kører for eksempel en masse bonuskoder lige nu, hvilket kan give dig flere hundrede kroner i bonus på siden og med potentialet for at give stor gevinst. Du kan skaffe dig selv en Leovegas bonus her.


Flyt bankkonti og tjen på renten


Mange mennesker er alt for loyale, når det kommer til deres bankkontoen. Det er vigtigt at huske, at banker er virksomheder, og at de har konkurrenter. Måske giver din bank lige nu ikke den bedste indlånsrente på markedet, men at denne ligger hos en af konkurrenterne. Her kunne du med fordel skifte bank eller blot kontotype hos din eksisterende bank for at tjene nogle ekstra penge på opsparingskontoen gennem renter. Det kan gøre en meget stor forskel i længden.


Lav indkøbslister


Når du skal på indkøb efter madlavningsingredienser eller andre indkøb, kommer du sikkert tit til at købe noget ekstra, som du egentlig ikke havde brug for, men det var et hurtigt impulskøb, som bare skete. En ekstra 20-30 kroner her og der virker måske umiddelbart ikke som meget, men hvis du køber ind et par gange om uden, bliver dette altså hurtigt til flere hundrede kroner om måneden, som bliver spildt på unødvendige varer. Her anbefaler vi stærkt, at du laver en nøje indkøbsliste, som du kan holde dig til under indkøbet. Sørg for, at din indkøbsliste holder sig inden for dit budget økonomisk.


Inviter venner på besøg i stedet for at tage i byen


Hvis du skal ud at spise med nogle venner, så prøv at spørge dem, om de ikke vil spise en lækker middag hos dig i stedet. Dette kan være mindst lige så, hvis ikke mere hyggeligt og samtidig være meget billigere. Her kan du snildt ende med at spare tusindvis af kroner.


Annuller ubrugte medlemskab


Mange danskere har medlemskaber i fitness, hos en streamingtjeneste, hos en online butik eller andre steder, som aldrig rigtig bliver brugt. Brug nogle minutter på at gennemgå alle dine medlemskaber og vurder, hvilke du aldrig bruger, og annuller disse. Selvom de få hundrede kroner, der ryger ud hver måned umiddelbart ikke virker som meget, så ender disse altså med at være relativt høje beløb, når året er omme. Det tager blot nogle minutter at fikse og kan spare dig tusinder, det må være en god timeløn. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce