Sådan oplader du iPhone og Mac på farten

Sådan oplader du iPhone og Mac på farten

17. sep 2018

For mange af os er vores telefoner og computere efterhånden blevet en hel fast del af vores liv og et fast stykke tilbehør i vores hverdag. For eksempel er det de færreste, som forlader hjemmet uden at have telefonen med i lommen eller i tasken.

Det gælder særligt for den yngre generation, som man næsten altid ser sidde med næsen i en bærbar computer eller med en smartphone i hænderne. Dette er ikke bare en vane, men faktisk et must, for rigtig meget kommunikation og information løber for disse mennesker over netop de elektroniske kanaler.

Ingen computer kan give problemer

Derfor er det så meget desto mere stressende, hvis man pludselig står uden en telefon eller en computer. Pludselig kan man ikke tjekke sin kalender, man kan ikke svare på en begivenhedsinvitation, skrive med venner på fællessamtalen eller få styr på sine e-mails.

Det er ikke bare besværligt, det kan give regulært stress. Selvfølgelig kan situationen for det meste undgås ved at sørge for at passe godt på sin elektronik. Men nogle gange løber både en smartphone og en bærbar computer tør for strøm, og så er man virkelig prisgivet.

Lang batterilevetid hos de mest populære modeller

Heldigvis er teknologien hos nogle af de bedste producenter efterhånden blevet så god, at problemer med dårlig batterilevetid bliver mindre og mindre. Særligt når det kommer til iPhone og Mac-computere er der virkelig gang i batteriet, som kan holde i rigtig mange timer ad gangen.

Dog er der også her risikoen for, at batteriet løber ude i løbet af en lang og travl dag. For eksempel bruger mange deres iPhone enormt meget i løbet af få timer, og det tærer selvfølgelig på strømmen. Derfor er det en god idé altid at have portable løsninger til iPhone og Mac-opladning med sig.

Hav altid udstyr til opladning med på farten

Lad os først kigge på den kære iPhone. Her kan der virkelig blive behov for noget akut opladning, men det er desværre ikke altid lige muligt på farten. På arbejdspladser, i caféer eller i bilen er der nemlig typisk ikke bare lige en iPhone oplader.

Derfor bør man altid selv have iPhone opladere og kabler med i tasken. På den måde er man godt kørende, så længe man har adgang til en stikkontakt. Man kan få rigtig mange gode og billige kabler online, også typer, der kan oplade i biler.

Forlad aldrig huset uden Mac kabler

En anden ting, der kan være utrolig frustrerende, er, når ens Mac computer går ud midt i en time, i et møde eller midt i et projekt. Her kan man være helt desperat, fordi man ikke kan tage noter, vise slide shows eller hvad man ellers skulle gøre.

Det kan være træls at have sit Mac kabel med rundt, for så kan man glemme det og stå og mangle det derhjemme. Et godt tip er derfor at have et Mac kabel til hjemmebrug og et til, når man er på farten.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x