Sådan holder du en lille pause fra studiet sammen med ...

Sådan holder du en lille pause fra studiet sammen med ...

10. aug

Dette er sponsoreret indhold

Studielivet er for det meste fedt, nye venner, studierabat, SU og en helt masse gode ting. Dog kan det også nogle gange være hårdt og du kan have bruge for en lille pause sammen med nogle af dine gode gamle venner. Men hvad skal I give jer til, hvis I endelig har lidt tid sammen? Her for du et par idéer til hvordan du kan holde en lille pause fra studiet i selskab med drengene.

Tag på scootertur

Hvis I har scootere, er det oplagt at I tager på en lille scootertur sammen. På denne måde kommer I alle sammen lidt væk fra hverdagen og får lov til at hænge ud sammen, uden forstyrrelser. Find ud at om der er et sted, hvor I alle har tænkt at I gerne vil hen. Det behøver ikke være noget særligt og kan enten bare være en dagstur eller en tur i et sommerhus med en overnatning eller to. 

Hold filmaften

En filmaften er altid en sikker vinder og en god mulighed for, at få hygget jer en masse i hinandens selskab. Find den helt perfekte film, hvad enten I er til action, gyser eller komedie, og sørg for god mad og ikke mindst en masse lækre snacks. Dette er også en dejlig afslappende måde at være sammen på, da I ikke skal sørge for meget andet end film, mad og snacks. I kan eventuelt vælge at lave et vaskeægte filmmarathon, hvor i eksempelvis ser alle Die Hard filmene.

LAN-Party

Drengeaften er lig med LAN-party - for hvem kan ikke lide en god omgang gaming? Sæt jer sammen hjemme hos en af jer med alle jeres computere og sørg for en masse energidrikke og snacks, så I kan holde jer vågen hele natten. Humøret vil med garanti være i top med sådan en aften!Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x