Sådan genfinder du romantikken med din partner

Sådan genfinder du romantikken med din partner

11. jan 2019

Er der gået lidt for meget hverdag og leverpostejmadder i den? En travl hverdag med arbejde, rengøring, madpakkesmørring, regninger og madlavning kan dræne romantikken ud af de fleste forhold. I må dog ikke give op – romantikken kan sagtens genfindes, hvis I begge er villige til at gøre en indsats. Det behøver ikke være noget stort, men blot små ting I kan indføre i hverdagen. Genfind romantikken på ny med disse tips.


Indfør date nights

Husk tilbage på da du først mødte din partner. Kan du huske sommerfuglene i maven, mens du gjorde dig lækker for at møde ham eller hende på en romantisk date? I sad og lærte hinanden at kende over en dejlig middag, mens I kunne kigge hinanden dybt i øjnene. Det er den stemning, som I skal prøve at genskabe. Alt efter travlheden i jeres skema kan I vælge en dag i ugen eller om måneden, som er forbeholdt date night. Kom gerne væk fra hjemmet og dets konstante gøremål ved at tage på café eller restaurant. Det er ikke romantisk at tænke på opvasken, mens I er på date, så derfor er det bedst at komme lidt væk. Til nød kan I dog også have date night derhjemme, hvor I kan spice hjemmet op med en overflod af levende lys og fælles madlavning over en god flaske vin. Vi stopper aldrig med at overraske hinanden, så lær din partner at kende på ny, ved at spørge dem ind til deres dag og tanker på daten.


Prøv noget nyt i sengen

Hvis sexlivet er blevet lidt ensformigt, eller måske helt er forsvundet, så kan det være en god idé at prøve noget nyt. Sex er en vigtig del af parforholdet, da det skaber nærvær, intimitet og tryghed. Overvej at introducere sexlegetøj i soveværelset, som I begge kan nyde godt af. I kan finde sexlegetøj her, hvor der er til enhver smag. Det behøver slet ikke være noget vildt og voldsomt – der findes mange forskellige slags sexlegetøj til både nybegyndere og erfarne brugere. Det kan være alt fra dildoer, vibratorer, frække kostumer, lingeri, buttplugs, bondageting, penisringe, bækkenbundskugler og glidecreme. Der er ingen skam i at bruge sexlegetøj med sin partner. I bør omfavne og hylde jeres sensualitet, hvilket sexlegetøj kan gøre endnu mere spændende og pirrende. Opdag nye sider af jer selv og jeres intimitet ved at tage nydelsen til nye højder. Kun fantasien sætter grænser.


Nærkontakt og massage

En lille ting, som er nem at indføre i hverdagen, er nærkontakt. Berøring styrker jeres intime bånd og skaber nærvær og romantik. Husk derfor tit at røre ved hinanden, selvom det blot er små kram og klem. Varmen og hjerteslaget fra din partner vil gøre jer endnu tættere. Står din partner og laver mad? Vis dem din taknemmelighed ved at give dem et kram bagfra og et passioneret kys i nakken. Små gestusser som disse vil bringe jer tættere på hinanden og reducere stress og depression. Mennesker har brug for berøring og nærvær fra andre mennesker. Glæd hinanden med parmassage. Massér hinanden på skift mens I er nøgne. Brug en lækker massageolie for ekstra effekt. Der ligger noget intimt og sensuelt i massagen, som er helt unikt, og som kun vil gøre jer stærkere som par.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x