Sådan får du mere ud af tiden til og fra arbejde

Sådan får du mere ud af tiden til og fra arbejde

11. maj
Dette er sponsoreret indhold

Uanset om du tager scooteren, cyklen eller går til og fra arbejde er der tale om tid som du ikke får igen. 

Tid som er spildt og med fordel kunne bruges på andre ting. Selvom det måske ikke føles som lang tid, bliver 30 minutter til og fra arbejde over mange dag til rigtig lang tid samlet set. I denne artikel vil vi give nogle input til, hvordan du får mere ud af den tid som du bruger på at pendle til og fra arbejde.


Afslapning med musik eller en god lydbog
De fleste hører musik med populære tjenester som Spotify. Men har du overvejet lydbøger i stedet? Forestil dig lige, at du rent faktisk kan fordybe dig i din yndlingsbog på vej til og fra arbejde. 

Du har således mulighed for at forsvinde til et andet univers og således være mentalt afslappet, når du skal i gang med dagens opgaver. En god start på dagen er særdeles vigtig for at kunne præstere godt og det er netop dét som gode lydbøger kan give dig.

Hvis du mangler inspiration til, hvilke lydbøger som passer til netop dig, kan du se nærmere på Gratislydbog.dk, hvor du kan læse anmeldelser af nogle af de mest populære lydbøger i Danmark lige nu.


Podcast
Det nyeste format på lydscenen er podcasts. Dette format er blevet særlig populært i løbet af de seneste år, hvor Spotify blandt andet har intensiveret deres udbud på området og hvor den nye danske podcast-tjeneste Podimo er gået i luften. 

Podcast giver dig muligheden for at få et unikt indblik i en lang række af områder - både fagligt og underholdende. Der er podcasts indenfor de fleste kategorier, så du kan med stor sandsynlighed finde ét, som passer til dig. Et godt indspark til din ugentlige nyhedsstrøm er ”Her går det godt” med Esben Bjerre og Peter Falktoft, der giver dig et underholdende og kritisk blik på de overskrifter som du ser i pressen.


Imponer chefen med ”gratis” interessetimer
Selvom tiden til og fra arbejde i princippet er ”din egen”, er det et godt tidspunkt til at gøre en ekstra indsats for at klare det godt på jobbet og således imponere din chef. Der findes nemlig utallige muligheder for at forbedre dine faglige evner og blive klogere på relevante emner indenfor dit område. 

Dette kan både gøres gennem fagbøger i lydbogsformat eller ved at holde sig opdateret på trends indenfor netop dit fagområde i podcasts. Både investering og online markedsføring er to områder med høj kvalitet på begge områder, så her har du ingen undskyldning for at give en ekstra indsats med tid som du alligevel ”spilder” på transport.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x