Sådan er du en rigtig mand

Sådan er du en rigtig mand

2. jul 2018

De fleste ser en rigtig mand som en handy man, men hvis det ikke lige ligger i blodet at hamre søm i, eller hænge lamper op, så er der altså andre måder du kan fremstå som om du har styr på hvad du laver. Vi er jo langsomt bevæget os væk fra 60’ernes sovs og kartofler, og det er det at være en mand også, men hvad betyder det for dig?


Styr på skægget eller skæg på styret?

De fleste af os går op i hvordan vi ser ud, hvilke sko, bukser og jakker vi går i til hverdag. Det er selvfølgelig fordi vi vil opfattes på en speciel måde, vi vil gerne give det rigtige førstehåndsindtryk. Det er samtidig blevet mere og mere populært at gro et skæg, der er dog mange der glemmer at det er lige så vigtigt at ordne sit skæg som det er at få klippet håret. Hvis du skal holde, styr på skægget er det selvfølgelig også yderst vigtigt at værktøjet er i orden. For mange kan det virke rimelig ligegyldigt hvilken trimmer man er i besiddelse af. Der er dog stor forskel på hvor tæt de tager skægget og derfor også resultat af din trimning. Det er vigtigt den tager det helt tæt, så du kan få den skarpe kant der definerer skægget og dit ansigt. For at hjælpe dig lidt på vej kan du starte med at kigge på en skægtrimmer fra Made4men.dk.


Kareten skal være i orden

Ligesom skægget skal være i orden, er det selvfølgelig også vigtigt, at det du kører i, også er i orden. Det sender et andet signal når du kører end ny lækker bil, eller om du ankommer i en smadderkasse der kun lige har passeret syn, det behøver vi vel slet ikke at diskuterer videre. Det er dog ikke altid at man har fået sparret de penge op der skal til for at købe en ny bil, derfor kan det for de fleste være relevant at lease. Ved leasing kontra køb, skal du kun ligge er førstegangsydelse, og så en mindre ydelse hver måned efterfølgende, hvor du ved køb vil være nødsaget at ligge den fulde købssum. Leasing foregår så simpelt at du lejer bilen i 1 – 3 år, for et månedligt beløb og efter 3 år kan du simpelthen bare lease en spritny bil uden nogen problemer. Så vil du altid køre rundt i en nærmest spritny bil hver dag, duften af ny bil og testen af de nye hestekræfter vil være noget du oplever lidt oftere end så mange andre. Hvis du har overvejet at skulle have ny bil, så kunne det være fordelagtigt for dig at tage et kig på Nellemann Leasing, hvor du både kan lease biler og få råd om hvilken løsning der er den bedste.


Få råd til det

Det er de færreste der har pengene til at købe en ny, og hvis du er und har du måske heller ikke sparret nok op til førstegangsydelsen på en bil. Det betyder dog ikke at du ikke kan have brug for en bil i din dagligdag. Står du i denne situation hvor du mangler noget, eller har lyst til noget, så kan det være du skulle til at låne penge til hvad end du drømmer om i din hverdag. Det kan være ny bil, ferie eller det kan være du render rundt med en drøm om at købe en andel. Uanset hvad du lyster, om det er ny bil eller at få styr på skægget, så handler det om at realisere dig selv.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x