Sådan bør du reagere på skader i bilens forrude

Sådan bør du reagere på skader i bilens forrude

22. okt 2020

Er du bilejer? Så har du garanteret også oplevet at få et større eller mindre stenslag i forruden af bilen. Det er nemlig desværre vanskeligt at undgå, at man før eller siden få et stenslag i ruden, som man bliver nødt til at reagere på omgående. Stenslag kan variere i størrelse og med forskellige risiko for videre udvikling, men i mange tilfælde er det en god idé at få synlige stenslag vurderet hos en ekspert på området. Stenslag kan nemlig som bekendt udvikle sig til lange revner i glasset, og i værste fald kan glasset knuses helt. I det tilfælde har du brug for at undersøge muligheden for udskiftning og reparation af forruder i Danmark. Herunder får du svar på, hvad du skal gøre, hvis uheldet er ude, og du får brug for hjælp. 


Alle spørgsmål er relevante

Hos Dansk Bilglas er det en del af konceptet, at det er bedre at være på den sikre side, hvis man er i tvivl om omfanget af en skade i bilens forrude. Der kan nemlig være stor usikkerhed forbundet med skader i forruden, og derfor er der altid mulighed for at stille spørgsmål og få svar. Kontakt Bilglas på denne side, hvis du har brug for svar på spørgsmål om alt lige fra hvad en reparation eller udskiftning koster til om vi indsætter originale ruder eller om bilen kan gå igennem syn med en skade i ruden. Der er som før nævnt ingen forkerte spørgsmål, og ofte vil der være behov for at vurder omfanget ved at se på den specifikke skade, før det kan vurderes, om der er behov for et rudeplaster, en reparation eller en fuld udskiftning. 


Landsdækkende og kvalitetssikret service

Hos Dansk Bilglas er der mulighed for landsdækkende service. Det betyder, at uanset hvor i landet du befinder dig med din bil, så kan du altid finde et autoriseret værksted nær dig, som både kan klare en reparation og en udskiftning af din bilrude. På danmarkskortet er Dansk Bilglas synligt i alle landsdele, og du kan derfor bare finde dit postnummer og det nærmeste værksted. Desuden er du altid sikret kvalitet på din service og god vejledning lige fra at du ringer eller skriver med et spørgsmål eller et ønske til at bilen er færdig og klar til at komme ud på vejene igen. Det er nemlig vigtigt, at du som kunde føler dig tryg hele vejen igennem, når specialister skal vurdere omfanget af skaden.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x