Sådan beskytter du bedst din telefon

Sådan beskytter du bedst din telefon

4. jun 2018

Når ens smartphone pludselig falder på jorden, kan man næsten mærke hjertet stoppe. For reparationer er som regel en dyr fornøjelse. Men med skærmbeskyttelse, kan du opnå større sikkerhed og mere ro i maven.


En tabt smartphone kan ødelægge dagen for de fleste. Dyre reparationer er nemlig sjældent medregnet i månedens budget. Nogle gange kan tabet være fatalt for telefonen, og man må anskaffe sig en ny iPhone 7, Samsung S8 eller en helt tredje.

Men faktisk er der en løsning, der mindsker risikoen for nødvendige reparationer. For på trods af, at man ikke kan trylle sig selv mindre fummelfingret eller købe sig til mere tid, så man ikke taber den på sin vej mod dagens gøremål, kan man alligevel gardere sig med skærmbeskyttelse.

Panserglas som skærmbeskyttelse er en af de gode løsninger, hvis du vil slippe for store og dyre reparationer. Den kan beskytte din telefons skærm, sådan at det ikke knuses, hvis din nye iPhone X skulle ryge i svinget. Her kan et cover desuden også hjælpe din telefon på vej, hvis den skulle falde en tur ned på asfalten.


Er skærmbeskyttelse nødvendigt?

Skærmbeskyttelse, både i form af covers og i form af panserglas, kan som nævnt beskytte din smartphone.

Men er det nu også nødvendigt med alt den ekstra lir til en telefon? Det viser det sig at være, for hos reparatørerne ser de dagligt tabsskader. Især i trafikken. Og her kan et panserglas tage noget af faldet, så eksempelvis din iPhone 8 eller Samsung S9 ikke lider unødig skade.

Så inden du hiver din ubeskyttede telefon frem af lommen på scootertur rundt i det danske land, er et panserglas værd at overveje. For selvom et panserglas ikke er gratis, er det trods alt noget billigere end en reparation. Og derudover slipper du for ventetiden, når telefonen skal fikses.

Heldigvis findes der masser af pænere løsninger til skærmbeskyttelse. For heldigvis er panserglasset diskret, og du kan også få et personligt og dekorativt cover, der kan få smilet frem, når du skal besvare et opkald eller en SMS.


Panserglas, forsikring eller ingenting?

Skal du være sikker på at være helt dækket ind såfremt du skulle tabe din smartphone, kan forsikringer være et godt supplement til din skærmbeskyttelse. For en almindelig indboforsikring dækker nemlig som regel ikke tabsskader af din elektronik.


Her er en elektronikdækning eller en såkaldt ’pludselig skade’-forsikring altså god at supplere dit panserglas med, så du er sikker på ikke at skulle betale i dyre domme for en reparation af din iPhone, Samsung eller anden smartphone.

Den helt billige løsning uden nogen form for skærmbeskyttelse kan altså gå hen og blive den meget dyre, fordi din smartphones glas ofte ikke kan holde til at blive tabt – og slet ikke på farten i trafikken.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce