Prøv en forrygende ginsmagning i Hovedstaden

Prøv en forrygende ginsmagning i Hovedstaden

1. feb 2022

Elsker du også gin og dens mange muligheder? Gin er en alkohol, der er elsket af mange, og der findes utroligt mange måder, at drikke den på. Hvis du også er helt vild med drikken, bør du overveje at tage på ginsmagning i København, hvor du vil få serveret et udsøgt af gode varianter der er blandet med en god tonic og indbydende toppings. Derudover vil du blive introduceret til ginens historiske baggrund, der byder på mere eller mindre dramatiske anekdoter. Følg med i nedenstående artikel om gin og bliv inspireret af de mange gode steder, hvor du kan tage på ginsmagning i København. 

Fantastiske smagsoplevelser 

Vær klar på at opleve fantastiske smagsoplevelser og indtryk hos blandt andet Copenhagen Distillery og Two Socks. Det var ganske normalt, at man før i tiden kun lavede gin med smag af enebær, hvilket også gjorde drikken meget karakteristisk. Men i dag laves gin med mange forskellige smage, og din gane kan blandt andet se frem til at smage en lækker med gin med smag af lyng, citron og slåen. Din gin vil selvfølgelig også blive piftet op med diverse tonics og garniture såsom grape, citron og rosmarin, der på mange måder kan fremhæve de mange gode noter, der befinder sig i ginen. 

Copenhagen Distillery 

Den autentiske oplevelse hos Copenhagen Distillery er at finde på Christiania i en ombygget fabriksbygning. Her formår de at destillere deres helt egen gin, hvilket gør den særligt karakteristisk. Det er også deres helt egen gin, som du får lov til at sætte din smagsløg i, hvilket er med til at gøre oplevelsen særligt autentisk. Udover smagning af gin vil du kunne se frem til en guidet rundvisning, hvor du kommer til at se gæringstankene samt de flotte og skinnende kobberkedler. 

Two Socks 

Ginsmagning hos Two Socks foregår på Rådhuspladsen inde midt i det dejlige København. Du vil kunne sætte dig til rette på vaskeægte håndlavede møbler, hvor du kan opleve en formidabel aften med smagsindtryk der siger spar to! Hos Two Socks er de professionelle bartendere, og de vil servere din gin med spændende fortællinger og historisk baggrundsviden om dét, du drikker. Der er derfor ikke kun tale om en smagsoplevelse, men også en god og interessant viden om selve ginen. Til ginsmagning hos Two Socks får du serveret en ren gin, tre gin and tonic, en smagfuld tapas samt viden om gin og tonics og dertilhørende garniture. Du kan se frem til et par fantastisk timer! 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce