Passion for sin hobby

Passion for sin hobby

13. nov 2018

Langt de fleste mennesker har en interesse for et eller andet. Det kan være alt mellem himmel og jord, men det som altid går igen i folks interesser, er passionen for emnet, sporten eller tingen, man interesserer sig for. Der er mange, der kan få helt julelys i øjnene ved at snakke om deres store interesse eller passion. Der er andre mennesker, hvor man bare skal stille et enkelt spørgsmål til deres hobby, og så er de mere eller mindre ustoppelige. En hobby eller passion for en bestemt ting eller emne kan være mange ting. Det kan være en stor passion og forkærlighed for fart og motorer, hvor det tætteste man kommer på det i hverdagen, er den scooter, som fragter en rundt overalt. Passionen for fart er oftest gældende for mænd, som også kan bruge mange timer på at stå i værkstedet og rode med reservedele, olie og alverdens andre små dimser, som lige gør scooteren lidt hurtigere eller sejere. Det er egentlig heller ikke så vigtigt, hvad ens hobby og passion er. Det er bare vigtigt, at man har det sjovt, og at tiden flyver afsted, når man beskæftiger sig med sin interesse. Gør den ikke det, kan det hurtigt blive kedeligt, men så må man jo finde en ny hobby. Det kan være, man ikke længere bare vil reparere sin egen lille scooter en gang imellem men gøre meget mere i det og derfor vælger at lave andre folks scootere også. Det kan også være, man skifter boldgade og finder sig en helt ny passion og hobby.

Ny boldgade med stemning

Den nye boldgade eller hobby kunne jo for eksempel være fodbold. Det er en sport, som rigtig mange danskere og specielt drenge og mænd interesserer sig for. Interesserer er måske næsten for lille et ord, måske de nærmere er dybt dybt passionerede omkring alt i fodboldens verden og ikke mindst deres yndlingsklub. Nogle er endda så passionerede og vilde med fodbold, at de tager på en fodboldtur til Liverpool for at se en kamp på hjemmebane. Der opstår en helt anden stemning, end når man bare ser en kamp derhjemme på sofaen i fjernsynet eller på den lokale bar med de andre fodboldfans. Når man er på stadion, er man midt i kampens hede, og man er med sit hold i medgang og modgang.

Del din glæde med andre

Der er stor forskel på, hvor passioneret man er omkring sin hobby. For nogle betyder en hobby alt, og for andre er det et frirum, hvor man kan mødes med ligesindede og reparere scootere eller se en fodboldkamp i ny og næ. Uanset hvor passioneret man er omkring sin hobby, kan det aldrig skade at mødes med andre med samme interesse og dele sin glæde med dem. Så skaber man et fællesskab, hvor hobbyen er i fokus, og det ikke handler om andet. På den måde kan små eller store hobbyer også blive til gode venskaber, fordi man deler en stor del af en selv med andre med samme interesse.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x