Oplev skønne Spanien på to hjul

Oplev skønne Spanien på to hjul

8. nov 2020

Tapas, Sangria, badeferie og kulturelle oplevelser kunne være fire hovedingredienser til den næste ferie under sydens sol og palmer. Rejser til Spanien er nogle af danskerne foretrukne, hvilket der er mange gode grunde til. I Spanien kan du både spise på nogle af verdens bedste restauranter, drikke nogle af verdens bedste vine, opleve skøn natur og spændende arkitektur, kunst og kultur. Spanien har mange ting at tilbyde, og hvad enten du er til badeferier eller storbyferier, så er det noget for enhver smag. Her får du idéer til, hvordan du kan opleve Spanien på to hjul. 


Storbyferie

Spanien byder på flere storbyer såsom Madrid og Barcelona, og her er der et væld af aktiviteter, som du kan lave på din ferie. Blandt andet kan du forelske dig i den spanske kunst og kultur og besøge restauranter med spanske delikatesser. Du kan både tage på guidet ture rundt i byerne, men du kan også leje en scooter. På den måde kan du let køre gennem byerne og opleve dem i dit eget tempo. På en scooter har du også bedre mulighed for at besøge nogle af byernes afkroge, så du kan opleve de steder, hvor den spanske kultur pulserer uden den store fokus på turisme.


De Kanariske Øer

Er du mere til badeferie end storbyferie, så kan du også rejse til De Kanariske Øer. Her er der også rig mulighed for at leje en scooter, så du kan selv kan køre rundt på øerne og opleve deres alsidige natur og fantastiske badestrande. Ligeledes kan du besøge nogle af øernes mindre byer, hvor du kan opleve den lokale stemning og smage lokale retter. På Tenerife kan du blandt andet opleve vulkanen Teide, strande med sort sand og overdådig natur fra de snoede landeveje. På Mallorca kan du blandt andet tage på off-road ATV-ture og flyve i luftballon. På Gran Canaria kan du tage på Buggy-køreture eller tage på hval-safari. Fælles for alle De Kanariske Øer er du kan opleve storslået natur, bade på nogle af de lækreste badestrande eller dase ved poolen med skønne drinks i hånden.


Hvis du lejer en scooter på din næste rejse til Spanien, hvad enten det er badeferie eller storbyferie, så kan du let bestemme dit eget tempo, samt opleve afkroge hvor du kan være lokal med de lokale. Oplever du Spanien på to hjul kan du skabe en ferie, som du sent vil glemme. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x