Mads Andreas Olesen er ung iværksætter

Mads Andreas Olesen er ung iværksætter

20. dec 2018

Danmark bugner lige for tiden med folk, der ønsker at forsøge sig som iværksætter. Desværre er det langt fra alle, der klarer sig igennem den enorme konkurrence og får succes. En af de danskere der dog har opnået stor succes, er det 27-årige unge iværksættertalent Mads Andreas Olesen. Han er kendt for flere forskellige ting, men særligt kendes han som Mads A Olesen fra Blue Energy.


Hvad er Blue Energy?

Blue Energy er et da de yngre energiselskaber, der er at finde på markedet. Trods virksomheden kun har fem år på bagen, har den fået stor succes, og kan nu konkurrere med de helt store mastodonter på energimarkedet som blandt andet Dong Energy. Det der gør Blue Energy til noget helt særligt, er visionen bag. I en verden hvor der mere end nogensinde før er blevet et behov for at tænke grønt, har danskerne brug for et grønt energiselskab til at efterleve den miljøbevidste tankegang. Det er her, at Blue Energy kommer ind i billedet. Deres vision lyder nemlig, at de vil skabe en grøn omstilling for det danske energimarked.

Dog kan det hele være lige meget, hvis du som forbruger ikke forstår den el, som dit hjem benytter, og de penge som du årligt bruger herpå. Derfor har Blue Energy også gjort deres bedste for at gøre strøm og regningerne mere gennemskuelige, så det er muligt for den almene hverdags dansker at forstå. Når du forstår dine el-regninger, vil det også blive endnu mere klart for dig, hvorfor du skal skifte over til grøn strøm.

Bag Blue Energy står Allan Flindt, som er manden, der startede virksomheden op, sammen med sine to partnere - heriblandt det unge talent Mads Andreas Olesen. De tre mænd besluttede sidste år i 2018, at det var blevet på tide at sælge Blue Energy. De fik mere end 100 millioner danske kroner for salget, og virksomhedens nye ejere er nu New Nordic Advisor. Mads Andreas Olesen og hans to partnere sidder alle tre på de samme poster som før salget, og de kæmper fortsat for at opnå deres vision.


Mads Andreas Olesens succes er helt og aldeles selvforskyldt

Mads Andreas Olesen er som nævnt partner hos Blue Energy, men han sidder også som kommerciel direktør i virksomheden. Grunden til at Mads Andreas Olesen endte hos Blue Energy kommer sig af en længere historie. Efter at Mads Andreas Olesen afsluttede gymnasiet, besluttede han sig for, at det var slut med at studere. I stedet begyndte han livet som iværksætter i en alder af 17 år og startede et reklamebureau. Med tiden startede han også andre virksomheder op, hvilket betyder, at han nu har mere end 10 år erfaring inden for det at være virksomhedsejer. Mads Andreas Olesen har altid været af den tro, at arbejdet skal være din hobby, hvis du vil have noget ud af det, som du laver. Det var også med den tankegang at han startede sin første virksomhed og senere kom ind i Blue Energy. Han er en af dem, der godt kan lide at bryde ting ned, for efterfølgende at samle dem på nye måder. Det var netop dette, som han mente, at strømbranchen havde brug for, og derfor tog han skridtet herind.

Hans hårde arbejde og målrettede indstilling har båret stor frugt. I dag er han nemlig at finde på Forbes liste over unge talenter som 27-årig, og han har vundet flere priser for sit iværksættertalent.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


MarcusHolm
MarcusHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 26. apr
MarcusHolm
MarcusHolm (Kommerciel blogger)
Oprettet 15. apr
x