Leder du efter en sej scooter?

Leder du efter en sej scooter?

14. mar 2018

Leder du efter en ny scooter, som er lidt sejere end den du har i garagen

At købe en ny scooter er en stor beslutning, som kræver omtanke. Her er det selvfølgelig vigtigt at gøre sit forarbejde og undersøge markedet. Når man så har snævret sin søgning ind til nogle få scootere, er det måske ikke nok at se en annonce på nettet. Man vil selvfølgelig gerne prøvekøre scooteren. TMP vil gøre op med den norm, at man ikke prøvekøre en scooter før man køber den. Derfor afholder de testkørsler, så man kan få inspiration og viden om forskellige scootere.

 

Det kan også være, at man finder ud af der skal lidt mere til, end bare en almindelig scooter. Der er nemlig en masse forskelligt på markedet, og man behøver ikke blive ruineret for at få fat i en maskine, der er lidt mere kraftfuld end den scooter, man har hjemme i garagen. Lidt mere power og et lækkert udseende kan gøre det meget sjovere at bruge sin scooter.

Der er noget for enhver smag på scootermarkedet og der er helt sikkert den maskine, der passer til netop dig - uanset om det er kvalitet, fart eller udseende du vægter højest.

 

Her finder du et godt bud på din nye, kraftfulde ‘scooter’.

 

Ved at sondere markedet er vi faldet over Aprilla SX50. Super lækker maskine som ikke bare ser godt ud, men også kører som en drøm. Den bør både ses og prøves før den endelige beslutning træffes.


Aprilia SX50

Den højtydende 50 kubiks maskine Aprilia SX50 er en suveræn maskine til den kræsne køber. Køretøjet har den nyeste generations motor og stellet er aldrig set bedre. Lad dig ikke snyde af at motoren ‘kun’ er på 50 kubik - det er skam en kraftfuld maskine vi har med at gøre, som både kan bruges på bane og vej. Aprilia SX 50 har en stålbjælkeramme med forhjulsophæng, en 40 mm hydraulisk gaffel.

Det frække og lækre udseende er inspireret af de større SXV modeller og vil få folk til at sende lange blikke efter den.

Aprilia SX50 kommer med en masse fede features som 300mm forbremse, perimeter pladestel og alufælge med supermotarddæk.

 

Du kan både købe Aprilia SX50 med 3 gear som 30km/t model eller med 6 gear som 45km/t model.


Er det svært at vælge?


Hvis du mangler mere inspiration er der en masse at hente
her.

TMP er drevet af stor entusiasme for både motorcykel- og scooter verdenen. Med mere end 30 års erfaring, leverer vi altid høj kvalitet og gør altid meget ud af den korrekte rådgivning.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x