Kører du med fleksible arbejdstider i virksomheden?

Kører du med fleksible arbejdstider i virksomheden?

17. mar 2021

Kører du med fleksible arbejdstider i virksomheden? Det er blevet mere og mere populært at gøre og når man gør det, så hjælper man også sine arbejdere til nemmere at kunne få hverdagen til at hænge sammen. Læs med her for at lære lidt mere om hvorfor det er en god ide at benytte sig af fleksible arbejdstider og hvordan du skal gøre det.

En mere fleksibel hverdag

Det kan være utroligt rart for langt de fleste arbejdere, hvis de kan køre med mere fleksible arbejdstimer. På den måde kan det pludselig blive en hel del nemmere at få hverdagen til at hænge sammen, når man ikke skal møde ind på et helt bestemt tidspunkt.

I dag har de fleste af os meget travlt, fordi vi som regel skal nå tusind ting i løbet af en enkelt dag. Børnene skal passes og i skole, huset skal ordnes og arbejdsopgaverne skal også nås. Og derudover er der alle de andre mindre opgaver, som vi skal nå i løbet af en hverdag.

Når du giver dine arbejdere friheden til selv at bestemme deres arbejdstider, så kan du pludselig få nogle meget mere effektive arbejdere. Langt de fleste mennesker vil gerne gøre deres arbejde ordentligt og ofte kan de bedst lave deres arbejde, når det passer ind i skemaet for resten af deres hverdag.

Vis tillid til dine arbejdere

Når du kører med fleksible arbejdstider, så handler det meget om at have tillid til dine arbejdere. Du skal have fuld tillid til at arbejdet faktisk også bliver lavet til tiden og at deadlines bliver overholdt.

Som regel vil du godt kunne stole på dine arbejdere, fordi de netop vil sætte pris på den tillid, som du viser dem. Og de vil derfor også gøre deres yderste til ikke at skuffe dig.

Det er en god ide at inkorporere deadlines og lignende, så du kan holde øje med at arbejdet bliver lavet.

Sådan holder du styr på tiden

Det kan godt virke lidt overvældende at indføre fleksible arbejdstider på virksomheden. For hvordan holder man for eksempel styr med hvor meget ens arbejdere egentlig arbejder? Du kan læs mere om et timeregistreringssystem her.

Med et system som dette vil du hurtigt kunne holde styr på dine arbejdere og hvor meget tid de egentlig bruger på de forskellige arbejdsopgaver. På denne måde bliver det også en del nemmere at administrere lønnen og lignende.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce