Kia er klar til fremtiden

Kia er klar til fremtiden

18. aug 2021

Kia har i mange år været et af danskernes absolutte yndlingsbilmærker, og der kører tusindvis af koreanske Kia’er rundt på de danske landeveje. Danskernes beslutning er ikke til at tage fejl af, for Kia har med deres kvalitetsbevidste overvejelser skabt et bilmærke, der udmærker sig på kvalitet, design og pris. Med et elbilsmarked der er eksploderet i de seneste par år, er der dog blevet stillet nye krav til Kias innovative designere, men man må også sige, at de har leveret med den helt nye Kia EV6, der skal være med til at bringe det populære bilmærke ind i fremtiden.


Klar til nutiden - og fremtiden

Kias nye EV6 kører hundrede procent på el, og den batteridrevne motor giver en frihed, som bør opleves, før den kan forstås. Der er nemlig ingen tvivl om, at elbiler er fremtiden, og Kias EV6’ design kombinerer det bedste fra nutidens State-of-the-art-biler med innovative tiltag, der gør at man kommer til at køre i en bil, der på en og samme gang føles tryg og sikker, samtidig med at den er vovende og udfordrende i dens designtilgang. Med en elbil er du i hvert fald sikret for fremtiden, da en videreslagsværdi eksempelvis vil være langt højere om et par år, hvis du køber en elbil frem for en klassisk benzinbil, for slet ikke at tale om den frihed, man får med ved at kunne oplade sin bil derhjemme, og køre afsted med en fuld “tank” hver morgen. Om det skal være en el bil eller ikke, så kan du finde brugte biler i Silkeborg her. 


Garanti for kvalitet

Selvom Kia forsøger mange nye ting med deres EV6, og træder nye græsgange, så er der andre ting, som der bare skal være styr på, og her må man sige, at Kia også leverer. Med hele syv års fabriksgaranti er du sikret de næste mange hundrede tusinde kilometer, og behøver ikke bekymre dig om uforudsete værkstedsregninger. Det siger også en hel del om kvaliteten af bilen, at Kia giver denne garanti med. De ved godt, at de har bygget en stålfast og sikker bil. 


Skil dig ud fra mængden

Designsproget for biler skifter hele tiden, og hvad der var populært for bare et par år siden, er ikke længere på mode. Derfor er det også rart at kunne købe en bil nu, der tydeligvis har et så udfordrende og markant design, at det uden tvivl kan holde mange år ud i fremtiden. Bilen skiller sig ud fra mængden med dens tydelige og markante linjer, iøjnefaldende bagende og luksuriøst interiør. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x