Her sparer du mest på dine håndværkerregninger

Her sparer du mest på dine håndværkerregninger

13. dec 2019
Danskerne har taget håndværkerfradraget særligt godt til sig - det bliver flittigt brugt over alt i det danske land, og mange får lavet tilbygninger, ombygninger eller blot renoveringer af deres nuværende bolig, da det er fradragsberettiget, når skatteregnskabet skal gøres op. Hvis du skal have lave renoveringer på boligen eller lavet en tilbygning i fremtiden, så læs lige ekstra godt med her. 

Vi har nemlig i denne artikel fundet tre helt konkrete tips til, hvordan du udover håndværkerfradraget kan spare flere penge på dine håndværksregninger. Vi har blandt andet kigget på tjenesten “Bygga”, der finder 3 tilbud til dig, der skal brug en god og billig håndværker til din bolig eller virksomhed. Derfor anbefaler vil, at du læser ekstra godt med, da du formentlig vil kunne spare en hel del på dine fremtidige håndværksydelser. 

Hjælper dig med at finde en billig håndværker tæt på dig
Bygga er ganske enkelt en klassisk “få tre tilbud”-tjeneste som man kender det fra andre brancher. Her skriver forbrugeren ind til siden med en forespørgsel og en konkret beskrivelse af problemstillingen, hvorefter Bygga finder tre gratis og uforpligtende tilbud fra tre håndværkere. De tilbyder uafhængigt rådgivning og hjælper alle, der skal bruge en håndværker med et godt tilbud fra en lokal håndværker. 

Derfor er der gode grunde til at at gå online og få et godt tilbud fra tre lokale håndværkere, der hver især kan løse dine håndværksmæssige udfordringer. Du har dine tilbud indenfor 24 timer og du forpligter dig ikke til at vælge nogen som helst af disse tilbud, hvis du ikke er tilfreds med deres service eller priser. På den måde er det altså helt gratis for dig, at modtage disse tilbud og kan kun ses som en fordel, så du har forskellige håndværkere du kan vælge imellem. Derfor er Bygga en smart platform for alle danskere, der skal bruge en håndværker til enhver tænkelig situation - og både lige nu og i fremtiden.


Slut med dyre og uforudsete udgifter til håndværkerne
Det kan altså lade sig gøre at spare rigtig mange penge i regninger fra håndværkere, hvis man vælger et af de tre tilbud fra platformen. Den pris og tjeneste der leveres igennem Bygga er endelig, og derfor kommer der ikke nogen ubehagelige overarbejdsregninger fra håndværker, der ikke overholder deadlines. På den måde slipper du også for bekymringen om, hvorvidt prisen nu kommer til at vokse som arbejdet skrider frem. Du har i stedet én pris at forholde dig til, og kan justere byggeriets budget herefter. 


Få tre uforpligtende tilbud og vælg den løsning, der passer dig
Der er ingen hager eller skjulte gebyrer ved at bruge tjeneste som forbruger, hvis du vil have tre tilbud på håndværkere. Bygga leverer priser og tilbud gennem deres store netværk af håndværkere i hele landet, og du kan derfor gøre brug af servicen uanset, hvor i landet du befinder dig. Det kan derfor godt betale sig at benytte tjenesten, hvis man vil spare penge på håndværksregninger i fremtiden. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x