Her finder du de danske scooter-byer

Her finder du de danske scooter-byer

20. jan 2018

Boligportalen Boligninja har sat sig for at undersøge hvor man skal bosætte sig, hvis man er en rigtig scooter entusiast.


Rumour says ... Randers

I folkemunde er en del af fortællingen om stereotype Randrusianer, at vedkommende går i Shox sko, drikker Mokai - bedre kendt som Randers Champagne - og kører scooter. Spørgsmålet er, om er der hold i noget af det - og særlig interessant i denne sammenhæng er, om der er hold i den del, der handler om scootere. Er der mon flere der kører scooter i Randers, end i resten af landet, og dermed et større scooter fællesskab her, som gør Randers til en oplagt by at flytte til, hvis man er scooter entusiast? Det er desværre ikke lykkedes Boligninja at finde statistik, der af- eller bekræfter det. Randers Amtsavis interviewede dog ejeren af butikken “Verners Scooterservice” i Randers tilbage i 2016 om samme spørgsmål. Ejeren betragtede ikke Randers som en scooterby - nærmest tværtimod, og fortalte, at det stod skidt til med salget af knallerter og scooter i Randers. Hvor fortællingen om stereotypen på en Randrusianer kommer fra vides ikke, men det lader ikke til at der er hold i den - i hvert fald ikke den del, der handler om at folk i Randers kører på scootere. Der er altså ikke noget der tyder på, at Randers er en rigtig scooterby, som man bør overveje at flytte til, hvis man er scooter entusiast.   

Scootertræf = scooter by

Er du scooter entusiast, kan du overveje at flytte til en af de byer, hvor der afholdes scootertræf. Både scoot4race og Racetour afholder flere scootertræf i løbet af foråret og sommeren. Scoot4race afholder scootertræf i Hjørring, mens Racetour afholder scootertræf i både Thy og Skærbæk. Byerne ligger spredt i det jyske med Hjørring i Nordjylland, Thy i Nordvestjylland og Skærbæk i Sønderjylland. Dette års scootertræf starter allerede nu her.


I morgen - den 21 april - er der scootertræf i Hjørring arrangeret af scoot4race. Allerede den 27 april - er der endnu et scootertræf - denne gang i Skærbæk. Scootertræffet i Skærbæk afholdes af Racetour. Både Racetour og Scoot4race har flere scootertræf lagt i kalenderen. Scoot4race holder endnu et scootertræf i Hjørring den 1 september. Du kan læse om de to træf på Scoot4race’s Facebookside


Racetour afholder scootertræf i Skærbæk igen den 8 juni og den 29 juni og i Thy den 10 maj og den 2. august. Den 7-9 september afholder Racetour RaceWeekend, hvor Danmarks stærkeste og flotteste scooter blandt andet kåres. Du finder alle nødvendige informationer om de forskellige arrangementer på Racetours Facebookside.


Selvom træffene begrænser sig til en håndfuld træf om året, er der alligevel god til grund til at flytte til af de byer, hvor disse træf afholdes. Der kommer nemlig med garanti en masse scooter entusiaster fra nærområderne til scooter træffene. Entusiaster, som du kan mødes og dele din hobby med i din fritid og ikke kun til de arrangerede træf.


Vil du gerne flytte til en af ovenstående scooter-byer, kan du starte med kigge efter en lejlighed til leje på Boligninja.dk. Det er også en god idé, selv for dem, der egentlig gerne vil købe en ejerbolig. Det er ikke på forhånd til at vide om man falder til i en ny by. Skulle det vise sig ikke at være tilfældet, er det langt hurtigere og nemmere at komme af med en lejebolig kontra en ejerbolig.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce