Har du ikke en knallertforsikring? Det bør du vide

Har du ikke en knallertforsikring? Det bør du vide

28. dec 2017

Skulle det ske, at du på uheldigvis skulle blive involveret i et trafikuheld af den ene eller anden årsag på din knallert, er det utroligt vigtigt, at du har en knallertforsikring. Når man er involveret i et trafikuheld, forvolder man som regel skade på andre mennesker, og nogle gange også på deres ejendele eller køretøjer, og i så fald betyder det, at du er erstatningsansvarlig – og så frem du ikke er forsikret, kan dette hurtigt komme til at koste dig utroligt mange penge. Det er derfor meget vigtigt, at du som ejer af en knallert sørger for, at du i hvert fald har en ansvarsforsikring, da dette som minimum er et lovkrav.

 

Med en knallertforsikring er du ansvarsdækket

 

Når du tegner en knallertforsikring, betyder det, at du er ansvarsdækket. Du slipper således for at skulle betale for alle skaderne selv, såfremt du har en knallertforsikring – og skulle det ske, at du gør skade på et andet menneskes ting, køretøj eller vedkommende selv, er du nødsaget til at betale for alle disse skader, i og med at det er lovpligt. Der er således ikke noget at gøre, hvorfor du lige så godt kan sikre dig selv bedst muligt, så du en dag ikke befinder dig i en situation, hvor du er nødt til at skulle betale selv af egen lomme. Det er oftest et rigtig højt beløb, der er tale om, som det er de færreste mennesker, der selv vil have råd til at betale.

I forbindelse med knallertforsikringer bør du være særligt opmærksom på, at der er visse forsikringer, der er uden kaskodækning. Det betyder, at det ikke er muligt for dig at få en erstatning for de skader, der bliver forvoldt på din egen knallert, og du bør således være særlig opmærksom på, hvorvidt den pågældende forsikring, som du ønsker at tegne, omfatter kaskodækning eller ej.


Det er lovpligt at have en ansvarsforsikring som knallertejer


Det er altså meget vigtigt, at du sørger for at købe en knallertforsikring, også selvom at du er af den opfattelse, at du altid kører roligt og pænt i trafikken, og at der derfor aldrig vil kunne ske dig noget. Ligegyldigt hvilken type man er, når man kører på de danske veje, vil der altid være en chance for, at man bliver indblandet i et uheld på den ene eller anden måde. Herudover er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, i og med at man er underlagt erstatningsansvar som ejer af en knallert, og der er derfor ikke noget at gøre. Der findes heldigvis flere forsikringsselskaber, der tilbyder knallertforsikringer til en lav pris, så du ikke behøver at skulle betale en formue for at blive forsikret – du kan læse meget mere om knallertforsikring ved at klikke her.

 

 

 

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce