Frække gaver kan bruges til de fleste lejligheder

Frække gaver kan bruges til de fleste lejligheder

28. maj 2019

Vi kender det allesammen. Der er en begivenhed, hvor der skal gives gaver, men man er tom for ideer. Det kan være kæresten snart har fødselsdag, og du har ikke købt en gave endnu. Du har fået hendes ønskeseddel, men man kan ikke give hende noget derfra - det skal være mere originalt og spændende. I sådan en situation kan du med fordel overveje sexlejetøj som gave. Det er ikke noget, som du skal give til familiefødselsdagen, men en ekstra gave, som du kan finde frem senere på aften. Hun bliver overrasket, og du får spicet livet lidt op i soveværelset - det er en win-win. 

Gaven til din kæreste

Når det kommer til sexlegetøj til din kæreste, så er der mange forskellige muligheder at vælge mellem. Det kan være de simple og små ting, som en ridepisk i læder eller en lille vibrator. Men disse ting er ofte ting, som gør at du ikke er så inkluderede i processen. Derfor kan du med fordel vælge et sexlegetøj, som hjælper jer begge til at opnå målet. 


Lingeri er et klassisk valg, og vil få hende til at føle sig fræk og lækker, samtidig med at det vil kunne give jeres forspil et godt pift. Mange har feticher om forskellige ting, om det er om en skolepige, sygeplejerske eller en politikvinde, så gælder det bare om at handle det ind. Du får udlevet en sexdrøm, og din kæreste vil elske dig for at få hende til at føle sig lækker. 


Et populært valg hos par er buttplugs, som kan styres via en app. Appen gør at du kan styre hvor hurtigt plugget kan vibrere, hvilken rytme den skal vibrere med og end også skabe dine egne vibrationsmønstre. Dette er en oplagt gave, da det både kan bruges på hende og på dig.

Den sjove gave til kammeraten 

Når det kommer til gaven til din bedste ven, en god kammerat eller til fodboldsafslutningen som en god joke, så er frække gaver svære at komme udenom. De bliver hurtigt omdrejningspunktet for festen, og man kan få en spændende og sjov samtale omkring dem. En af de populære ting man kan give er en penis forlænger. Dette er perfekt som gave til en af priserne til fodboldafslutningen, hvor ‘årets træningsflid’ skal afgives. 


Derudover kan man også lave lidt skæg med sin bedste ven, og klone sin egen penis. Der er adskillige brands derude, som giver dig mulighed for at lave en tro kopi af din egen penis. Når man alligevel er de tætteste venner, hvorfor så ikke gå planken ud?

Fornøj dig selv med en gave 

Man skal huske at forkæle sig selv, og hvilken bedre måde end at anskaffe sig et sexlegetøj. Der findes flere forskellige muligheder når det kommer til sexlegetøj for mænd. Et af de populære valg er ofte en penisring, som vil kunne stimulere på en anden måde under samleje eller onani, end hvad dig eller din partner vil kunne. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce