For koldt til en køretur på to hjul?: Opgaver på huset...

For koldt til en køretur på to hjul?: Opgaver på huset...

8. okt 2020

På denne tid af året byder vejret ikke på mange solskinstimer. Og temperaturen er heller ikke ligefrem indbydende at bevæge sig ud i for de fleste af os. Måske er du en af dem, der virkelig nyder en tur på to hjul, når vejret er til det. Du er passioneret omkring din scooter og kører mange kilometer både alene og med venner på årets varmere måneder. Men når vejret spidser til, så er det ganske enkelt ikke en lige så behagelig oplevelse at suse landevejene tynde på scooter. Derfor kan du sikkert også nikke genkendende til, at du bliver nødt til at få tiden til at gå med noget andet på denne tid af året, hvor du ikke bare lige kan hoppe op scooteren og køre derudaf. Men i stedet for at kede dig dag for dag indtil, at vejret bliver varmere, så burde du måske få udnyttet de timer, der lige pludselig er blevet til rådighed i din fritid? Hvis du for eksempel bor i et dejligt hus, så ved du også, at det kræver vedligeholdelse. Og der er sikkert et par hængepartier her og der, du ville ønske, du kunne få fikset, hvis bare du havde tiden. Den tid har du nu fået foræret via det kolde danske vintervejr. For at hjælpe dig en smule på vej og give noget inspiration, så kommer her en kort række opgaver på huset, du kan få lavet imens, du venter på, at vejret igen bliver lunere.

Bedre ventilation

Ventilation lyder måske både kedeligt og besværligt. Men det er fuldstændig uvurderligt, hvad god ventilation kan gøre ved et hjem. Måske er indeklimaet dårligt hos dig? Eller også, så koster ventilationen dyrt på jeres regninger? Genvex er et godt bud på et firma, der laver god og bæredygtig ventilation, der også kan spare dig penge, når det kommer til dine månedlige udgifter. Du kan se priser her.

Giv hjemmet en hovedrengøring

Når nu du har nogle ekstra timer at give af hjemme i huset, så kan det varmt anbefales at komme godt rundt med en omgang hovedrengøring. Det er sikkert tit, at du gør hjemmet overfladisk rent, så du kan holde ud at bo der. Men det er sjældent, at man kommer helt ud i alle hjørner og afkroge med en grundig rengøring. Det har du god tid til i ly fra vinterkulden.

Få pudset vinduerne

En sidste ting, der også tit falder i baggrunden i hverdagen, er vinduespudsning. Det giver meget til et hjem, når vinduerne er skinnende rene og gennemsigtige. Du kan give dig i kast med det selv eller hyre nogle professionelle kræfter til det. Så længe du kan stå tilbage med pletfrie vinduer til foråret.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x