Få fart på tilværelsen: Køb en scooter!

Få fart på tilværelsen: Køb en scooter!

2. mar 2018

Ja ja, vi ved det godt! Klichéerne om folk, der kører på scooter er mange. Rigtig mange. Men Faktisk så er mange af dem slet ikke sande. I hvert fald ikke, hvis du breder dit perspektiv ud over landets grænser. ”Scooterkørere er en flok tabere” siger folk, med mest muligt eftertryk på det femte ord. Meeeen, kan det nu også passe? Læs med her, hvis du vakler imellem to buy or not to buy.

 

Giv fingeren til haderne

Først og fremmest, så skal man huske på, at vi kun lever éen gang. Det vil sige, at om få år, så er alt, hvad vi nogensinde har bedrevet, totalt ligegyldigt. Derfor kan man sku ligeså godt have det sjovt imens man lever. Og det er dælme sjovt at køre på scooter. Der er en grund til, at så mange gør det, når de er ude og rejse. Det er skide skægt, med vinden i håret og verden for sine fødder. I Danmark er der jo selvfølgeligt lige det, at det kun er det halve år, hvor det generelt er muligt at køre, hvis ikke man skal miste diverse lemmer til forfrysningerne. Men i alt fald, tænk ikke på, hvem der dømmer dig, tænk på dig selv. Det er både sjovt og praktisk at køre på scooter. Kvadratich, praktich, gut.

 

 

Adoptér den italienske livsstil

Nogle af de mennesker, som er kendt for, at være mest romantiske, det er italienerne. Og hvorfor mon? Det er da fordi, at de alle sammen ræser rundt på deres lyseblå vespaer, og glemmer deres bekymringer og alle verdens problemer. Hvor meget ville man som mand ikke score på at hente sin yndige date på en sådan måde. Og hvor fremragende vil man som kvinde ikke se ud, når man flyder igennem de solbeskinnede gader, med håret blafrende i brisen? Bruger man den ordentligt, så kan scooteren både være et transportmiddel og en scoremagnet. Gør du dig umage, og laver du lidt research på italienerne, så skal du hurtigt komme til at ligne en, der er faret vild nede fra støvlelandet. Et ekstra tip hertil, det er at huske fingergestikulationerne, når du oplever forstyrrende elementer i trafikken. Du bremser hårdt op, rækker højre arm i luften, samler fingerspidserne, alle sammen, også tommelfingeren, og råber ”Va fanculo”

 

 

Scooteren vs bilen vs cyklen

It got the best of both worlds. Ligesom bilen er den motordrevet, og ligesom cyklen, så fylder den aller en døjt. Og hvor bilen tømmer lommerne, både når du skal købe den, tanke den, og betale afgifter for den, så er scooteren noget mere overkommelig. Priserne strækker sig fra, at du kan købe en brugt til 1000 kroner, og til, at du kan købe en spritny satan til 15.000 kroner. Men altså igen, det får du knap nok alle fire dæk på bilen for. Og i modsætning til cyklen, så får den ikke dit livsmod til at dale, når du en kold november morgen træder ud ad døren, og drøner afsted mod jobbet. Hertil kommer, at en fuld tank ikke koster dig mere, end de par romkugler, som du kører ned for at hente en tømmermandsramt lørdag formiddag. Så er det bare lige op på den motoriserede jernhest, og så får man ellers blæst alt, hvad der hedder dagen derpå forbrydelser ud af hjelmen. Kort sagt. Scooteren vinder klart over både bil og cykel. Det er den ultimative kulmination af den teknologiske udvikling. Se bare på asiaterne. De har en alle sammen. De har luret, hvor lukrativt det kan være. Er pengeposen lidt slunken i øjeblikket, så fortvivl ej. Endnu et tip er på vej; lån penge. Det vil vise sig at være en ganske udmærket investeringen. Scooteren vil uden tvivl øge din livsglæde. Tillige så får den dig hurtigere fra a til b, og du ved, hvad man siger; ”Tid er penge.”  


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce