Design din egen plakat

Design din egen plakat

19. sep 2019

Det kan være svært at finde lige præcis det, der skal pynte dine bare vægge. Det tager netop tid at finde, da det vi omgiver os med, er noget, der fortæller noget om os selv. Det er dermed sjældent, at vi laver en hurtig lappeløsning, når det gælder genstande i vores hjem. Savner du inspiration, til dit nye vægpynt, kan dialægt hjælpe dig. Design din egen plakat hos dialægt, så du kan skabe en plakat, der fortæller noget om dig selv, eller dem i hjemmet generelt, og som du kan være sikker på, passer lige ind i dit hjem. Se mere om, hvordan du kan gøre din plakat personlig. 


Inspiration til hvordan du kan designe din plakat
Det kræver heldigvis ikke, at man skal være designer for at designe sin egen plakat. Dialægt har sat rammen op for, hvordan basen af plakaten ser ud. Du skal blot skrive den tekst, du ønsker plakaten skal indeholde. 

Der er mange måder at gøre en plakat personlig på, og derfor kan plakaten hurtigt virke rodet, selvom det ikke var meningen. Et godt råd er at have for tanke, hvilken stil det skal være inden for. Du skal dermed koge alle dine ideer ned til en specifik, som skal være budskabet i plakaten. Du kan for eksempel tage udgangspunkt i din interesse. Interesserer du dig for køretøjer, heraf scootere, motorcykler eller biler, kan du tage udgangspunkt i dette. Når du designer din egen plakat kan du tilføje billeder af for eksempel din scooter, eller finde nogle af din drømmescooter og tilføje disse. Hertil kan du tilføje tekst i form af sjove vendinger eller ordsprog, du har inden for din hobby - og som oftest kun du og andre inden for hobbyen kender. 

Efter du har designet din helt egen unikke plakat, kan du tilføre noget personligt til hjemmet, og dække den ellers bare hvide væg. 

Som nævnt behøver du ikke kun at tage udgangspunkt i dig selv, når du designer din plakat. Du kan også tage udgangspunkt i dem, du bor med. Er der et fællesrum som køkkenet, hvor der mangler vægpynt, kan du tilføje sjove citater eller regler til plakaten, som symboliserer den stemning der er i lige præcis jeres køkken.  


En personlig gave
At designe sin egen plakat, behøver ikke kun at være en gave, man giver sig selv. Savner du inspiration til de årlige gaver, kan en plakat være den helt rette løsning. Om det så omhandler fødselsdagsgaver, julegaver, værtindegaver eller gaver man bare mener, folk skal have, kan en personlig plakat være den rette gave.

Mangler du for eksempel gaven til din far igen i år, kan du hos dialægt både finde plakater, der allerede tager udgangspunkt i far-jokes, eller plakater inden for hobbyer som golf eller madlavning. Du behøver dermed ikke være bekymret om, hvad du skal give dem, der står dig nært mere. Med en plakat, der fortæller noget om dem - om det så er en plakat, der allerede er designet, eller en du designer - vil der blive tilført noget humoristisk til hjemmet, som vil sprede glæde for beboerne deri.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x