Dekorér dit hjem med wallstickers

Dekorér dit hjem med wallstickers

20. jan 2019

Går du op i indretningen af dit hjem? Et pænt, hyggeligt og æstetisk hjem skaber harmoni og balance. Jo bedre vi synes om miljøet, som vi befinder os i, jo bedre får vi det i hverdagen. Nogle gange kan det dog være vanskeligt at indrette, og det kan kræve en del fantasi og kreativitet. Hvis dit hjem lige mangler den sidste finish, så kan du overveje wallstickers til væggene. Wallstickers er store klistermærker, som du sætter op på væggene. De findes i alle mulige former og farver, og kan både være motiver eller tekst.


Til stuen


Stuen er nok det rum i hjemmet, som vi tilbringer mest tid i. Her kan vi slappe af efter en lang dag på arbejdet eller timer i køkkenet. Du har nok allerede de flotte og bløde møbler på plads, men hvad med væggene? Bare vægge ser tomt og trist ud, hvilket ikke er særligt hjemligt. Du kan på nettet nemt finde wallstickers til alle formål – også til stuen. De fine vægklistermærker kan skabe en helt ny dimension til stuen. Du kan for eksempel vælge silhuetter af smukke kirsebærgrene, flotte træer, svajende mælkebøtter eller svævende sommerfugle. Over sofaen eller spisebordet ville det være super flot med en stor wallsticker af et verdenskort. Hvis du er til citater, så er der også mange forskellige at vælge imellem, som ville passe godt ind i stuen. Det kunne for eksempel være noget så simpelt som påmindelsen ”smil” eller den familieorienterede ”family – where life begins and love never ends”. Er du til det sjove citat, kan du hænge ”husregler” op, så hele familien mindes om husets regler og værdier.


Til soveværelset


I soveværelset vægtes ro og harmoni højt. Vælg derfor gerne wallstickers med motiver eller citater, som signalerer dette. Især lige over sengen findes en god stor plads til wallstickers. Dig og din partner kan have jeres navne til at stå over sengen eller et sigende citat som ”always kiss me goodnight”. Vis jeres kærlighed til hinanden med et citat, der siger ”uden dig er alting ingenting” eller ”kærlighed overvinder alt”. Med en lidt sjovere wallsticker, kan du vælge en tankebobbel med teksten ”zzzz”. Er du til de søde og æstetiske wallstickers, så kan du få fine skyer, flyvende fugle eller spirende blomster. Uanset hvad du vælger, så vil wallstickers give dit soveværelse et helt andet udtryk.


Til postkassen


Faktisk behøver wallstickers ikke kun at være til indenfor i hjemmet. Signalér hvem der bor i huset allerede ude fra indkørslen af, ved at sætte wallstickers på postkassen. Standarden er nok bare jeres navne i en kedelig skrift, men med wallstickers kan du forvandle postkassens ellers så ensformige udseende. For det første kan du få jeres navne i smukke skrifttyper, og for det andet kan du vise din familiesammensætning gennem små, søde stickfigurer. De kan både fås som almindelige, tegneserieagtige, zombies eller skeletter. Hav det sjovt med at udsmykke postkassen, og så vil den helt sikkert sprede smil hos både jer, gæster og postbuddet. Med en personlig postkasse vil I helt sikkert skille jer ud fra jeres naboer.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x