3 transportformer til ferien

3 transportformer til ferien

23. jun 2020

Det er tid til at holde ferie, og du glæder dig allerede helt vildt. Endelig er det tid til at lægge arbejdet og hverdagens tumult på hylden for en stund for derimod at nyde livet i nye omgivelser. Dog er der mange ting, du skal tage stilling til – både før og under ferien. En af de mange overvejelser er blandt andet, hvordan transportformen til ferien skal foregå. 

Der findes mange forskellige måder at ankomme til ferien på, og derfor gælder det blot om at vælge den transportform, der bedst passer til dig og dine feriebehov. Men hvordan ved du, hvad du mest er til? Og hvad er fordelene og ulemperne ved de forskellige transportformer? Det kan du læse meget mere om her på siden. 

Bus – oftest den billigste transportform

Er du på udkig efter den billigste transportform til ferien, vil det typisk være med bus. Dette gælder både i forhold til transporten til selve destinationen og transfer. Udover den gode pris er busrejser også en af de mest grønne måder at rejse på. Går du derfor op i dit klimaaftryk, vil det klart være en god idé at undersøge mulighederne for at anvende bus som transportform. 

Heldigvis findes der masser af forskellige busselskaber og busarrangører, og du har derfor stor valgfrihed i henhold til turen. Uanset om du har brug for en bus til udflugter, heldagsture, weekendture eller direkte rejser, vil det være en god transportform. Vi anbefaler, at du finder forskellige bustilbud, da det gør det lettere at finde den bedste pris efterfølgende. 

Motorcykel – tag hobbyen med på ferien

Som scooter- eller motorcykelentusiast er det oplagt at vælge motorcyklen som transportmiddel. Her tager du hobbyen med på tur – og du får i den grad mulighed for at se smukke landskaber fra en fantastisk vinkel. Der er ikke noget, der kan sammenlignes med denne rejsemåde, men det kræver naturligvis, at du elsker at køre timevis på motorcyklen. 

Du kan vælge at bruge motorcyklen som transportmiddel til destinationen, eller du kan vælge at tage på en direkte motorcykelferie. På motorcykelferier oplever du eventyr på autentisk vis, og du vil virkelig skabe minder for livet. Der findes mange arrangører, der netop er eksperter i at arrangere motorcykelrejser. Her vil hotellerne allerede være håndplukket på forhånd, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at rejse. 

Fly – kom hurtigt frem til destinationen

Slutteligt kan du naturligvis også vælge fly som feriens transportform. Flyrejser er for dem, der ønsker at komme hen til deres destination hurtigst muligt – også selvom det eventuelt er dyrere og mindre miljøvenligt. Fly er da også en nem form for transport, da du hurtigt transporteres gennem luften med al din bagage. Derudover er det en behagelig måde at rejse på, da du undervejs kan både sove, spise, se film, læse bøger osv. 

I coronatiderne kan flyrejser og de dertilhørende dyre flybilletter dog give uro i maven. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at undersøge dine muligheder for at få pengene retur, hvis nu rejsen aflyses eller afbrydes grundet coronasmitte. Husk også at researche destinationens rejsevejledninger grundigt, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce