3 situationer, hvor du kan bruge affaldssække

3 situationer, hvor du kan bruge affaldssække

1. jul

Arbejder du på et kontor eller værksted, hvor der ofte er meget affald, som skal udsmides? Står du altid og mangler affaldssække i situationer, hvor du godt kunne have brugt nogle? Og skal du derfor have fyldt op i depotet, så du ikke løber tør for affaldsposer i et godt stykke tid? Så skal du læse med her, hvor du vil blive guidet i, hvornår affaldssække er gode at bruge. 


Affaldssække til værksted 

Hvis du ejer en produktionsvirksomhed, er der garanteret masser af affald, som du skal smide ud. Det er vigtigt altid at have affaldssække på lager, så du ikke ender i en situation, hvor dig og dine ansatte ikke aner, hvor I skal smide skraldet. Her kan spande til skraldet placeres under dit hjørne skrivebord, så du under computerarbejdet ikke har langt til at smide dit skrald ud. På et værksted er der ofte stort behov for affaldssække, hvori rester af materialer kan smides i. Det er vigtigt at have noget at smide affald i, så det ikke ender på gulvet, hvor dine ansatte i værste tilfælde kan risikere at falde over det. 


Brug dem under flytning

En anden mulighed, hvor affaldssække kan være til stor hjælp, er under flytninger. Her kan affaldssække bruges til at fragte alverdens ting i. De er oplagte at bruge til at fragte de bløde og mindre skrøbelige ting i. Blandt andet tøj, lagner, sengetøj, tæpper, due eller hynder, der hverken er tunge eller skrøbelige. Her vil en affaldssæk være en god løsning. Med sækkens gode størrelse, kan der være massere af ting i. Det er et godt alternativ til en flyttekasse, der oftest er dyrerer og fylder meget i transporten. 


Sorter dine ting

Du har måske et sted, hvor du opbevarer dine brugte dåser, pap eller flasker. Det kan nogle gange tage tid, før man tager dig sammen til at køre på genbrug med disse ting, og det er derfor nødvendigt med store poser, hvori dit affald kan ligge noget tid. Her er affaldssække gode, fordi de med fordel kan bruges til at sortere disse ting i. En sæk til hver af disse, som du med fordel kan binde knude på, for at undgå, at dyr går i det. Ligeledes er det nemt at fragte til genbrugspladsen, når sækkene er fyldte. På den måde har du på forhånd gjort turen overskuelig for dig, ved at bruge sækkene til at sortere i over måske 3-4 måneder.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x