3 motorcykeltitler, der beviser, at sporten kan levere...

3 motorcykeltitler, der beviser, at sporten kan levere...

17. okt 2022

Der er gennem tiden udkommet tusindvis af bilspil, som er blevet populære over hele verden, og det med god grund. Hvem kender ikke Need for Speed og en gammel klassiker som Outrun? Men det har dog haltet lidt mere med de helt store motorcykelspil, selvom man med rette kan hævde, at der er millioner af motorcykel fans over hele verden, som ville elske at spille tohjulet ræs.

 

Det betyder dog ikke, at man ikke sagtens kan finde fede spil, som har motorcyklen i centrum. Der er faktisk adskillige af dem derude, og vi har her samlet nogle af dem, som har givet os mest glæde i løbet af årene. Vi har både fundet en gammel klassiker, der stadig virker i 2022, et spil til mobilen, samt et lidt mere udvidet motorcykelunivers! For selvom man kan spille på virtuelle motorcykelløb på for eksempel Comeon casino, så er det ikke helt det samme som selv at styre sin kværn, vel?

Road Rash

Road Rash er ganske vist over 30 år gammelt, men det er stadig et af de mest underholdende spil, der nogensinde er blevet lavet. Længe før nogen havde tænkt på GTA, så gik Road Rash ud på at komme først over stregen med politiet i hælene, samtidig med at du skal forhindre dine konkurrenter i at gøre det samme. Og hvilken bedre måde at gøre det på, end ved at smadre en jernkæde i hovedet på dem, når de forsøger at overhale dig? Grafikken var banebrydende for sin tid, og med et soundtrack fra nogle af tidens største rockbands som følgesvend er adrenalinen konstant kørende, og underholdningen helt, helt i top. Men husk, at dine modstandere altså også kan pande dig en med deres kæder, så hold hjelmen spændt.

Dirt Bike Unchained

Mobilspil er vokset utroligt meget som genre i de seneste år, og med Dirt Bike Unchained finder du et af de bedste, hvad motorcykelspil angår. Ikke alene giver det dig mulighed for at have en forrygende oplevelse med motorcykel rally, mens du er på farten, så er spillet også helt gratis, og der er dermed ikke mange undskyldninger for at hente det til din mobil. Du kan både finde en udgave til iOS samt Android, og du har op til 20 forskellige dirt bikes, som du kan tune og generelt tilpasse din personlige smag. Der er mulighed for at spille Dirt Bike Unchained både mod computeren samt andre mennesker online, så hent det blot via Apple Store eller Play Butik og lad mudderet flyve!

 

GTA Online Bikers / GTA IV: The Lost And The Damned

De fleste gamere kender GTA spillene, og udvidelsen GTA IV: The Lost And The Damned giver dig mulighed for at få et større arsenal af tohjulede fartmonstre end nogensinde før set! Det handler naturligvis ikke kun om at køre på motorcykel, for du skal stadig plyndre, myrde og foretage generelle kriminelle aktiviteter, som du ræser rundt i Liberty City som en del af enten biker-banden The Lost eller The Damned. GTA IV er ikke uden grund et af de mest populære spil nogensinde, og med denne udvidelse bliver du suget ind et univers med nogle helt fantastiske missioner, personer og dialoger i absolut topklasse. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce