3 gadgets og køkkenmaskiner, du ikke kan undvære

3 gadgets og køkkenmaskiner, du ikke kan undvære

12. jul 2021

Ligesom du kan tune, style og opgradere din scooter, så kan du gøre det samme med dit køkken. På samme måde som din scooter kan blive bedre, hurtigere og federe ved at tune den med ny cylinder, karburator eller udstødning, kan du gøre din tid i køkkenet en hel del lettere, hurtigere og mindre besværlig ved at tune det med smarte gadgets og fede køkkenmaskiner. Madlavningen bliver også meget sjovere, når du kan blære dig med eksklusive og overdrevede gadgets. Vi har her samlet tre fede køkkenmaskiner og gadgets, der kan gøre din tid i køkkenet mere underholdende og madlavningen nemmere.


Mikrobølgeovn med varmluft

Alle har behov for en mikrobølgeovn i køkkenet, og du har sikkert også allerede en stående derhjemme. Hos mange danskere er mikrobølgeovnen nemlig blevet fast inventar til at opvarme mad fra frost, lave popcorn og varme en gammel og kold kop kaffe. Men nu til dags kan mikrobølgeovne meget mere end det, og måske er det ved at være på tide, at du opgraderer din nuværende til en nyere, smartere og mere hightech version. En af de smarteste gadgets på markedet lige nu er en mikrobølgeovn med såkaldt HotBlast teknik. Det er en nyudviklet varmluftteknik, som kombinerer mikrobølgeovnens funktioner med varmluftscirkulation. På den måde opnår du samme lækre resultat, som du normalt ville få i en varmluftsovn, hvor maden bliver sprød udenpå og saftig indeni.


Bluetooth stegetermometer

Hvis du godt kan lide at grille en lækker bøf om sommeren, eller hvis du bare generelt godt kan lide et godt stykke kød hele året rundt, så har du sandsynligvis også en præference omkring, hvordan dit kød skal steges. Skal det være rare, medium rare, medium, medium well eller well done? Hvad enten du ønsker dit kød mørt og saftigt, eller du er mere til en fast konsistens, så vil et trådløst stegetermometer med Bluetooth gøre underværker. Du kan her bruge din smartphone til at følge med i temperaturen på din bøf, således du ikke behøver at stå foroverbøjet over panden eller grillen og holde øje med den hvert halve minut. Du kommer dermed aldrig kommer til at give den for lidt eller for meget, fordi din telefon fortæller dig præcis, hvornår bøffen er lige præcis, som du ønsker den.


Vinpumpe

Vores sidste bud på en uundværlig gadget i køkkenet er en vinpumpe. En vinpumpe kan forlænge holdbarheden på den gode flaske rødvin, du åbnede i weekenden, men som du ikke fik drukket færdig. En vinpumpe dræner nemlig flasken for ilt, så du skaber undertryk og sikrer, at der ikke slipper luft ind i vinflasken. På den måde får du vinen til at holde et par dage længere efter åbningsdatoen. Det er køkkenudstyret, du ikke vidste, at du manglede.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce