{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
511 visninger | Oprettet:

DHS 2009 billetter! {{forumTopicSubject}}

Så kan der købes billetter til DHS 2009! smiley

DHS 2009 afholdes igen i år på Vandel Flyveplads. Til forskel fra de foregående år, varer DHS 2009 en hel weekend!

DHS bliver afholdt på Vandel Flyveplads lørdag og søndag d. 15-16. august 2009.
Flyvepladsen er nedlagt og bruges nu til større arrangementer og events - udover Danmarks Hurtigste Scooter, bliver bl.a. DHB - Danmarks Hurtigst Bil også afholdt på Vandel Flyveplads. Stedet er velegnet til store events, da området er meget stort og ligger forholdsvis langt væk fra private hjem.

ÅBNINGSTIDER:
DHS weekend 2009 starter lørdag kl. 9.30 - dog bliver portene åbnet ½-1 time før, eftersom der går lidt tid med at lukke folk ind. Vi skal derfor gøre opmærksom på at selvom man er kommet ind til træffet, må der ikke startes nogle maskiner op før kl. 9.30!
Sprint-anlægget og rullefeltet kører dagen lang både lørdag og søndag. Dog er der sprint-finale for de forskellige klasser sidst på eftermiddagen søndag - sprint-anlægget kan derfor ikke benyttes under finalen.
Træffet slutter søndag kl. 17.00.

FACILITETER:
Der vil være en pølsestand til træffet hvor der kan købes franske hotdogs, sodavand og vand - standen er åben under hele træffet.
Der er også opstillet madtelte hvor der kan købes rigtige måltider. Der vil være måltider lørdag morgen, middag og aften, samt søndag morgen og middag.
Der er selvfølgelig opstillet gode toiletter med håndvask.
Til træffet er der mulighed for at køre sprint på et professionelt sprint-anlæg. Det er også muligt at få testet sin scooter på et troværdigt og kalibreret rullefelt.
Der er stillet en god og udfordrende bane op som man kan køre på så meget man har lyst, og den populære "break-your-engine" bane vil også være der i år. Dette er en bane hvor man kan køre ligeud et langt stykke, hvilket gør den god til at indstille og afprøve sin maskine på, samt teste topfart. Som noget nyt i år vil der være en fartmåler på denne bane, så man kan se hvor hurtigt man kører.

Læs mere om træffet samt billet typer, priser, osv. på www.dhs2009.dk

Billetterne kan købes her:
(link fjernet)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  DHS 2009 billetter!
Kommentér på:
DHS 2009 billetter!

Annonce