{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.155 visninger | Oprettet:

Hans-Jrgen H
Hans-Jrgen H
Tilmeldt:
18. mar 2007
Følger: 1 Emner: 15 Svar: 16

Allingåbro Motor Festival 21 maj 2011 {{forumTopicSubject}}


Welcome Race Fans!
For 8. gang fyrer de den helt af til
/> Allingåbro Motorfestival d. 21. maj.
Fra kl. 09.00 til kl. 02.00
Masser af nyheder, masser af action.
Igen er der ikke sparet på hestekræfterne, dækrøgen, brølende motorer og kromskinnende køretøjer i en helt uimodståelig blanding. Her vil ikke bare familiens drengerøve, men også mor og tøserne, sætter kursen mod de motorgales Mekka i Allingåbro for at få sig en på opleveren.
DM i tractorpulling og Gardenpulling.
For 3. gang bliver der afholdt en afdeling af DM i tractorpulling på Thor Pullingpark, hvor de vildeste monstertraktorer, med de mest spektakulære motorer, proppet med heste, diesel, og metanol, fyrer den af.
Store som små, der er brøl i dem alle. Som noget nyt, bliver der afholdt en afdeling af DM i Gardenpulling. Det er vildt, det er imponerende.!
Dragracing, sprint og show.
Dragracing på Hovedgaden køres af hele den danske motorcykelelite. Der bliver opvisning af en Super Twin, Topfuel Bike, Topdoorslammer , scootere, showcars og meget mere.
Drifting.
Drifting går i al enkelthed ud på at få bilen til at skride mest muligt ud under kørslen, med størst mulig fart - lige det stik modsatte af, hvad man normalt vil have sin bil til. Det kan du opleve i år, og måske få en tur med i en af bilerne.
Der bliver det vildeste race i byen den dag.
Gokart, pocketbikes og super Motard
På asfaltbanerne ved henholdsvis slagteriet og siloerne giver pocketbikes, gokarts og supermotard dig recepten på, hvordan den slags køretøjer skal
takles, det er med røven i asfalten.
Motocross og trial på 2 og 4 hjul.
Crossmotorcykler og trial motorcykler forcerer selv de vanskeligste forhindringer. Se dem flyve, springe og jorde rundt på den interimistiske bane, og lave halsbrækkende kørsel på kryds og tværs af hinanden.

4X4 Offroad
For de, der er til mudder og pløre, bliver der nok at se på, når de seje offroadere viser, hvad deres imponerende køretøjer er i stand til at forcere af mudderhuller og stejle bakker på det, til formålet anlagte terræn.
dB-Dragracing og Bassrace
dB-dragracing er verdens største lydtrykskonkurrence, hvor hele formålet er at se, hvem der har det anlæg i bilen, der kan spille højest. Det vil nok være en god ide, at have en klud til at stoppe i ørene, især på børnene. Ofte er lydtryksbølgerne så voldsomme, at deltagerne må have kammeraterne til at sidde på ruderne, for at de ikke skal blive blæst ud af trykket , voldsomt.
Stockcar.
Det går ikke så stærkt, men der er alligevel knald på. Et passende antal biler lukkes ind på banen, få din bil til at overleve længst muligt, og uskadeliggør samtidig de andres biler. Der skal kæmpes og satses, og ikke fedtspilles i kulissen, -- dommerne ser alt.
Køb en bil på forhånd, og sikr dig en plads i feltet. Prisen for en bil er 700,- kr se www.Motor-Festival.dk
Fede biler, lækre babes, trikes og lir.
Der vil være udstilling af fede biler af ethver fabrikat, US- og custombiler, som Mustang, Camaro, Lamborgini, Ferrari, Viper, Plymouth Barracuda, Corvette, og mange, mange flere.
Den danske trikeklub lader vejen gå forbi, så publikum kan nyde synet af de mange flotte trehjulede køretøjer, ligesom der vil være søde piger, der altid er klar til at lade sig fotografere med dig.
Trial og pedaler.
Er du til pedaldrevet køretøj vil en flok unge vise dig, hvordan man kører over paller, træstammer og gamle biler på deres mountainbikes.
Stuntshow.
Urban Vikings freestyle/stunt-team er et team af rablende gale stuntkørere, der vil lave de mest sindsyge krumspring på deres motorcykler inde på driftbanen, der bliver virkelig gået til stålet..



Tattoo og piercing.
Er du mere til kropsdekorationer vil House of Ink være klar til at give dig dit livs fedeste tattoo, De vil stå med deres monstertrailer med ikke mindre end 3 tatovører til at tage hånd om de mange kunder.
Få stillet sult og tørst
Der er naturligvis også masser af udstillingsboder med alt det, de motor- og motorsportsinteresserede tænder på.
Få stillet sult og tørst i mad- og drikkeboder,
køb en T-shirt, cap eller andre former for merchandise.
Trænger du til ørenlyd fra motorlarmen, underholder et fedt rockband fra en lastbiltrailer flere gange i løbet af dagen ved madboderne.
Børnene kan hygge sig i et stort tivoli mens far og mor ser race. Og så kan du se det hele lidt fra oven ved at købe en helikoptertur.
Dagen slutter med rock`n roll, strip og kolde øl i rockhallen i de gamle industribygninger på Hovedgaden i Allingåbro.

Alt dette får du for kun 100,- kr, børn u/12 år er gratis iflg. med voksne. Køb på Billetnet.dk til 75,-
Kommer du kun til festen om aftenen koster det 50,- kr. forlader du festområdet, klippes dit armbånd.



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Allingåbro Motor Festival 21 maj 2011
Kommentér på:
Allingåbro Motor Festival 21 maj 2011

Annonce