{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  NEW COMPETITION CYLINDER.
  • #1   23. feb 2015 stay AWAAAAY!!! tolerancen mellem cylinderkant og stempel er omkring 0.90 mm aaaalt for meget

    New Competitiion er et kinesisk firma som kun producere dele til EU knallerter og ikke Kina byggede knallerter... hmmmm hvorfor mon??
    alle nc dele er halv pris af de andre fabrikaters, dvs. når i har brugt et par 1000 på jeres gamle kval knallert og den ikke virker eller dur 500 km. tjaah så har man kun råd til en bygget i KINA;), det en svær research men de samme ejere af NC fabrikken er de samme som ejer mange af Scooter fabrikaterne i kina. som baotian, keeway og giantco. dog har alle knallerterne forskellige navne fra land til importør og jah faktisk findes der flere forskellige fabrikker som samler knallerterne fra en helt anden producent.

    eks.
    baotian speedy kaldes i thansen for giantco sprint, og andre steder for Texas free.
    men den egentlige model betegnelse er Bt49qt-1

    jeg ville kunne producere samme cylinder i danmark til en billigere pris som dog faktisk virkede.

    hvis jeg da lige havde fabrikken og ikke var underlagt alle de syge gebyre for det ene og det andet... bare de 25% vi alle betaler som alligevel bruges til at dyrke ulovlig krig i den 3.verden..

    nåh... stay away from china..! selvom deres knallerter er skide skæge..! har selv en kina scooter OG ER IKKE STOLT!!! men den har sine 2 hjul så har det da stadig sjovt, når den ikke står og mangler en ny del til et eller andet smiley

    org. dele eller køb de dyre tun dele, thats it:/
    30 km/t grænsen er mod menneskets frihed!!!
    syntes trafikministeren skal tage sig en måneds tid til og fra arb, på en lovlig scooter... lad os se om han vælter i svingene med den lave centrifugal kraft fra de små hjul;)


Kommentér på:
NEW COMPETITION CYLINDER.

Annonce