{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Politiværn
  • #1   18. okt 2022 ja du må ikke køre med det tændt det er ikke godt overhovedet. det skal kun bruges til rullefelt. men hvorfor ikke bare køre lovligt og drop det børne trik. så slipper du helt for at tænke på politi og bøder.. Politi'et skal nok finde ud af du har sådan et monteret.

  • #2   18. okt 2022 Den ødelægger ikke noget så længe man kun bruger den i 2-3 min. Syntes dog ikke selv at en politiværn er det værd. Betjentne er trænet til at lytte efter en. Hvis de er i tvivl om den er ulovlig tager de den til undersøgelse. Eneste politiværn som giver mening er den som kommer indbygget på malossi cdien(mener den hedder tc unit)

  • #3   18. okt 2022 #2

    Hvad er det speacialt som den cdi gør ifh til andre med politiværn??


  • #4   18. okt 2022 #1

    Nu er det ikke særligt fedt og kører 30 kmt (generelt efter min mening) også med de benzin priser. Der efter at blive jordet af en ældre halv aggressiv dame på en el cykel som suser forbi en, og mange gange kører de lidt mere en 30 kmt, de el cykler der.


  • #5   18. okt 2022 så må du købe en el cykel hvis du vil undgå benzin priser. eller køb en 45 knallert så har du mere fart. eller køb en motorcykel hvis det også er for langsom.

  • #6   18. okt 2022 #5 man skal jo ha en vidst alder for at køre 45 scooter eller motorcykel. så er der prisen for kørekortet i sig selv.

    #3 en normal politiværn tager hele tiden omdrejninger. så knallerten kan som regl ikke stå i tomgang af sig selv. og så kan man virkelig høre den også. den der cdi med indbygget begrænser gør sådan så knallerten kan tage så mange omdrejninger før den begrænser. så lyder den sund indtil man rammer 'begrænsningen' hvor den så begrænser sigselv. det er sådan cdi begrænsninger fungerer


  • #7   18. okt 2022 ja der står jo alder på hans profil 23. så burde han da vel have et bil kørt? så kan han køre 45. men hvis ikke så må han leve med cykel eller 30 knallert. men kør dog forsatan lovligt... bare fordi en bil kan køre 200km/t gør man jo ikke det. der holder man sig til lovgivningen.
    så hvis han ikke har kørekort til noget andet så må man jo leve med det man må. gåben. cykel. 30 knallert. sådan er det.


  • #8   18. okt 2022 #6
    #5
    Men, er det så det værd? Kan alle motercykel betjente hører det eller?


  • #9   18. okt 2022 har ikke oplevet at det har ødelagt det men den skyder jo stel ind i en en ledning hvor den køre plus i

  • #10   18. okt 2022 #9

    Tror bare jeg dropper det. Men tak!


  • #11   18. okt 2022 #3
    Fordi at når den er indbygget i CDIen, så er den bygget til at ramme begrænseren konstant.
    Når den er eftermonteret, så sker der ofte det at den kortslutter pickuppen til stel eller CDIen til stel.
    Det er virkelig skidt.
    Mange af dem er virkelig dårlige, men så længe at forhandlerne kan skrive noget smukt og rosende omkring dem, så køber kunderne dem.
    Og når de så har brændt CDI eller pickuppen af, så skal de bruge penge igen, på nye dele.
    Det kaldes mersalg.


  • Jes A
    Jes A Tilmeldt:
    okt 2022

    Følger: 13 Emner: 3 Svar: 13
    #12   2. nov 2022 Det ødelægger ikke noget i den tid politiet tester din scooter, men det er ulovligt at have på hvis de opdager det, så det skal være godt skjult og du må ikke køre med det tændt i længere tid, men det er bedre helt uden via et gaskabel trick hvor du skal have gaskablet til at ramme en kant i dens bøsning ved enten gashåndtag eller karburator og er ikke ulovligt at have lavet på den måde ud over hvis dit kabel skulle kunne hoppe op på den kant af sig selv smiley

    Giv den gas, men med fælles ansvar og erfaring inden for hvad end du laver i livet!


  • #13   2. nov 2022 #12

    Smider du ikke lige en pb, med tricket?


  • Jes A
    Jes A Tilmeldt:
    okt 2022

    Følger: 13 Emner: 3 Svar: 13
    #14   2. nov 2022 Behøver ingen PB smiley
    Du ved kablet består af inder wiren og yder spiralen som kablet svupper frem og tilbage i som hans og grethe, i en af enderne af den yderdel fjerner du ende kappen så du bedre kan komme til spiral slangen, så bøjer du ganske lidt af den spiral slange ud, fremad, cirka 1-2 mm, de to til tre mm er nok til at du nu kan hægte yderdelen på kanten af bøsningen ved enten dit gashåndtag eller ved karburatoren hvor det nu er lettest for dig at komme til, at skubbe det ned i bøsningen igen hvis uheldet skulle være ude.

    Tada!!!!
    Når yder delen sidder på kanten er bøsningen mere stram og du kan hive spjældet længere op, og omvendt ikke komme så langt op hvis du skubber det ned i bøsningen igen, kan spjældet ikke komme langt nok ned derefter justerer du bare selve bøsningen ud og ind, endvidere, hvis dit håndtag skulle være ud af sjældne et af dem der bare kan dreje rundt og rundt hvis der ikke er noget kabel på er du så også nød til at lave så det fungerer som et gashåndtag der jo normalt er begrænset i hvor mange grader det kan dreje frem og tilbage ud af 360.

    Er du med på det?
    For ellers giver jeg op lol

    Kører den ikke langsomere af at spjældet ikke kan køre det stykke op har du for stor dyse i eller alt for stor karburator.

    Ting hænger sammen som du ved.


Kommentér på:
Politiværn

Annonce