{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
85 visninger | Oprettet:

Trilet 2000M Hjælp {{forumTopicSubject}}

Hejsa knallerthoveder.

Jeg har fået dette problem på en Trilet med Morini Franco motor.

Den har kørt fantastisk lige indtil den havde stået stille i ca 2 uger, og nu laver den ingen gnist på tændrøret. Øhh..

Den kørte fantastisk, og nu sker der nada.


Jeg ved ikke hvad jeg skal tjekke andet end det jeg kan komme til.


Jeg har prøvet:
Anden tændspole,
Andet tændrør,
tjekket sikringer,
Tjekket relæ'er,
Tjekket stik og kabler efter ir.

Jeg er sku' lidt "lost"..

Jeg kunne forestille mig det er statoren, men den er et hælvede at komme ned til da der er en dejlig benzintank samt olietank i vejen, og for at det ikke skulle være løgn, så sidder der også en slyngkobling på samme side..


Jeg er ikke vant til at rode med disse motorer.

Nogen der ved om det er elektronisk tænding eller mekanisk?
Motoren er en Morini-Franco vandkølet 50cc motor.
Jeg kan intet finde på dem, og fik heller intet ud af at søge på engelsk.

Motoren bliver brugt på KTM hvis jeg ikke tager fejl, men da Trilet er Dansk produceret, så må der være en forskel alligevel i ledningsnet og tror derfor jeg ikke kan bruge det.

Sidder der muligvis en CDI boks på dette monstrum?
Det gør der på Honda versionen af denne nemlig, men
kan ikke finde en CDI nogen steder..


Vh. Jacob

Takker på forhånd.

Sorry for den lange "forklaring"..

*billedet er lånt*





  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Trilet 2000M Hjælp