{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
847 visninger | Oprettet:

Retningslinjer {{forumTopicSubject}}

Jge vil bare gerne opfordre ALLE her inde til at læse retningslinjerne, fordi at nu har jeg siddet og fuldt med i emnerne her de sidste par dage!! og storset i hvær emne er der en der brokker sig over et eller andet!! og så er SG sq ved at blive lidt useriøst, og det syntes jeg er syndt. så tag lige og bru 5 minutter eller hvad det tager at læse retningslinjerne,



1. Generelt
Nærværende retningslinjer er indført for at sikre, at ScooterGalleri.dk er et hyggeligt sted at være for alle brugere. Derfor bør du til enhver tid efterleve disse retningslinjer og acceptere at administrator og hjælpe-administratorer arbejder på at sikre, at de bliver overholdt.

I det omfang ScooterGalleri.dk finder det nødvendigt, kan disse retningslinjer til enhver tid ændres uden varsel. Det er til enhver tid dit ansvar at kende de gældende retningslinjer.

ScooterGalleri.dk forventer, at du som bruger opfører dig anstændigt og altid udviser en venlig attitude overfor andre brugere og administrator/hjælpe-administratorer.

Husk, at brugerne på ScooterGalleri.dk er meget forskellige hvilket kan give anledning til unødvendige misforståelser og konflikter. Lad være med at bidrage hertil ved at nedgøre andre offentligt eller irettesætte andre.

Ironi er en herlig ting - men desværre meget svært at udtrykke på skrift. Vær derfor forsigtig med at bruge det. Hvis du er ironisk, så husk at markere det tydeligt, hvis du vil undgå misforståelser.

Ord skrevet med store bogstaver kan opfattes som råben, og ScooterGalleri.dk opfordrer dig til at holde dig til normalt, pænt, dansk sprogbrug.

SMS-sprog er svært at læse og skiftevis store og små bogstaver er irriterende og anstrengende at læse. Undlad derfor at anvende dette.

1.1 Grimt sprog, udhængning m.v.
Indlæg eller kommentarer der indeholder grimt sprog, udhængning af personer eller firmaer, tolereres ikke og vil blive slettet omgående og der sendes en officiel advarsel. Sker det igen vil din brugerkonto blive frosset og i sidste ende blive slettet.

Ligeledes gælder at personer der kritiseres udenfor siden ikke må kunne identificeres, hverken ved hentydninger eller ved andre omstændigheder vedrørende den konkrete person eller dennes virke.

Hvis et indlæg ikke bliver slettet, kontakt da en hjælpe-administrator via linket "Hjælpe-admins" øverst på siden.

Det er ikke tilladt at videregive andres personlige oplysninger, via forum eller kommentarer, herunder MSN adresser, mobilnumre, navne og adresser med videre.

1.2 Ytringsfrihed
ScooterGalleri.dk er en hjemmeside for alle, hvor der er mulighed for at ytre sig frit. Derfor kan ScooterGalleri.dk ikke påtage sig ansvaret for de indlæg og kommentarer, der postes af brugere.
ScooterGalleri.dk forbeholder sig dog retten til, til enhver tid at vurdere, hvorvidt indlæg/kommentarer er anstødelige eller uønskede og slette disse uden forudgående varsel. Det samme gælder indlæg/kommentarer der er i strid med gældende lovgivning.
Vurderingen af hvilke indlæg, der er anstødelige eller uønskede, påhviler udelukkende ScooterGalleri.dk, herunder administrator og hjælpe-administratorer, som står for at slette uønskede indlæg.

1.3 Ophavsret
Der er ophavsret på alle billeder.
Billeder du ikke har fået lov til at fremvise, herunder alle billeder der tilhører andre og som du ikke har fået udtrykkelig tilladelse til at benytte, vil medføre slettelse af billederne og i grove tilfælde, slettelse af det pågældende galleri og evt. dertilhørende brugerkonto.

Benyttelse af ovennævnte billeder vil under alle omstændigheder medføre en advarsel.

1.4 Karantæne eller bortvisning.
Som udgangspunkt er karantæne (=frysning) og senere bortvisning/sletning af profil aldrig noget, der kommer på tale, så længe man overholder de af ScooterGalleri.dk beskrevne Betingelser, nærværende retningslinjer samt retter sig efter anvisninger givet af ScooterGalleri.dk’s administrator eller hjælpe-administratorer.

Karantæne eller bortvisning/sletning af profil vil typisk skyldes:

Overtrædelse af ScooterGalleri.dks retningslinjer og brugerbetingelser
Overtrædelse af dansk lovgivning.
Dårlig opførsel eller et dårligt sprogbrug overfor andre brugere.
Racistiske og stødende ytringer samt nedgørende indlæg/kommentarer
Spam generelt, f.eks. i forum, kommentarer og i markedet.
Meget negativ afgivelse af stemmer, herunder systematisk afgivelse af negative stemmer, der kan opfattes som et bevidst forsøg på at genere andre brugere.
Misbrug af siden samt forsøg på hacking.
Oprettelse af falske profiler eller scootere
Kommercielt salg (firmasalg) igennem Marked eller Forum.
Hvis retningslinjerne ikke overholdes vil den normale procedure være flg.:

1. Du modtager en officiel advarsel via den mail adresse du er oprettet med.
2. Du bliver frosset, hvilket vil sige at du ikke kan bruge din profil i 1-5 dage.
3. Din profil bliver slettet og du har ikke mulighed for at oprette dig igen.

ScooterGalleri.dk forbeholder sig retten til, ved særlige grove overtrædelser, at gå direkte til frysning og sletning.

1.5 Udstemningssystemet
Udstemningssystemet vil hjælpe administrator og hjælpe-administratorer til at hjælpe hurtigere. Udstemninger med begrundelser som “Han/Hun er dum” eller “Han/hun giver dårlige bedømmelser” vil ikke blive taget op.

Under hver profil er der et punkt der hedder ”Misbrug”; der kan du skrive din begrundelse samt link om hvorfor denne bruger skal stemmes ud.

Når en bruger har modtaget nok ”ud stemmer”, bliver hjælpe-administrator adviseret om dette. Derefter gennemgås alle begrundelser og der tages stilling til hvor grov overtrædelsen er, hvilket resulterer i en beslutning om hvad der skal gøres. Det er brugerne af ScooterGalleri.dk, der afgiver ”ud stemmerne”, men i sidste ende afgør administrator eller hjælpe-administratorerne, hvordan den pågældende bruger står.

Hvis det skulle ske at du ønsker at gøre brug af dette, skal du:

Skrive en fyldig begrundelse
Sende et link til det du mener, er i strid med reglerne.
Vi vil gøre opmærksom på at udstemningssystemet ikke må misbruges.

1.6. Hjælpe-admins, hvad er det?
På ScooterGalleri.dk er der et antal hjælpe-administratorer, som du kan kontakte for at få hjælp.
Hjælpe-administratorer er scooter-entusiaster fra ScooterGalleri.dk, som hjælper med sidens drift samt kontakten til brugerne. Hvis du har problemer eller spørgsmål til nogle af de ting, du ser eller oplever på ScooterGalleri.dk, kan du derfor med fordel skrive til en hjælpe-administrator. Det kan f.eks. være vedrørende:

Dårlig opførsel
Fjernelse af uønsket indhold
Slettelse af brugere, som ikke overholder regler og retningslinjer
Hjælpe-administratorer har dog ingen mulighed for at hjælpe brugerne med info og support til oprettelse og aktivering af profiler. Ved spørgsmål vedr. dette må der rettes henvendelse til administrator via kontaktformularen øverst på siden.

Du kan kontakte en hjælpe-administrator via linket ’Hjælpe-admins’ øverst på siden. Her kan du skrive beskeder til de enkelte hjælpe-administratorer. Undlad venligst at skrive beskeder under Hjælpe-administratorernes scootere da disse forbeholdes almindelig scootersnak.

1.7 Hvad gør man, når man møder dårlig opførsel?
Når du opdager dårlig opførsel på den ene eller anden måde, så lad være med at skrive om det i forumet. Vi tolererer ikke, at brugere bliver hængt ud i forumet, uanset hvad årsagen er!

I stedet skal du anvende udstemningssystemet (se punkt 1.5), hvor du kan sende en ”ud stemme” vedrørende den pågældende bruger. I ekstra grove tilfælde kan du kontakte ScooterGalleri.dk’s hjælpe-administratorer.

ScooterGalleri.dk, administrator eller hjælpe-administratorer kan på ingen måde kræves til ansvar for slettet materiale. Endvidere kan beslutninger foretaget af ScooterGalleri.dk, herunder administrator og hjælpe-administratorer ikke ankes.
Du opfordres derfor til at gøre dig nøje bekendt med ScooterGalleri.dk’s retningslinjer samt overholde disse.

1.8 Gode råd og tips
Alle de ideer og konstruktiv kritik du kan komme med modtages gerne.
Send dine forslag til administrator via kontaktformularen øverst på siden. Alle henvendelser bliver læst og vurderet. Det er dog ikke alle ideer og forslag, som vil blive realiseret.

2. Brug af Forum
2.1 Korrekt postning af Forum-indlæg
Forsøg så vidt muligt at poste indlæg i den Forum-kategori, der passer til emnets indhold. Indlæg, som tydeligt er fejlplaceret, vil blive flyttet eller slettet.
Reklamer, reklame for markedsannoncer og markedsannoncer er ikke tilladt i Forum-indlæg og vil derfor blive slettet.

HUSK: Læs altid dit indlæg igennem og tjek, at dit indlæg er skrevet på en god og let forståelig måde, inden du poster det.

2.2. Overskrifter af Forum-indlæg
Et indlægs overskrift skal sige noget om indlæggets indhold. Et eksempel kan være: Du søger en prisvurdering af din scooter og en god overskrift vil være: “Hvad er min scooter værd”. Hvis du har fået nye billeder, så skriv f.eks.: “Der er kommet nye billeder af min scooter”.

Vi forbeholder os retten til at ændre intetsigende overskrifter som f.eks. “Se her”, “hjælp” og lignende til en mere sigende overskrift, efter skøn fra hjælpe-administratorerne.

2.3 Genpostning af Forum-indlæg
Er ikke tilladt; disse vil blive slettet. Fortsætter genpostning af indlæg, vil du modtage en officiel advarsel og din brugerkonto vil blive frosset og i sidste ende udelukket fra siden.

Som genpostning defineres også indlæg med samme hovedbudskab som et andet nyligt emne; eksempelvis flere vurderingsindlæg efter hinanden. Hold disse indenfor samme tråd. Sker dette ikke, forbeholder ScooterGalleri.dk sig retten til at slette disse indlæg.

2.4 Private beskeder via Forum
Er ikke tilladt. Der er oprettet et beskedsystem til det samme og ScooterGalleri.dk henviser dig til at benytte dig af dette.
Overtrædelser af dette vil medføre sletning af indlægget, og i gentagelsestilfælde vil du modtage en officiel advarsel.

2.5 Annoncer i Forum
Er ikke tilladt, ScooterGalleri.dk henviser til markedspladsen.
Ligeledes er reklamer for annoncer ikke tilladt.
I begge tilfælde forbeholder ScooterGalleri.dk sig retten til at slette indlæg. Ved gentagne overtrædelser, vil din konto blive frosset og i tilfælde af grove overtrædelser vil din konto blive slettet.

2.6 Kommentarer i indlæg
Kommentér kun et indlæg, hvis det har din interesse eller du ønsker at hjælpe. Hvis din kommentar kan opfattes som ren provokation, vil den blive opfattet som spam og slettet. Ved gentagne eksempler vil din brugerkonto blive frosset eller slettet.

2.7 Hvis dit indlæg forsvinder
Tjek først at det ikke er blevet lagt i Off Topic gruppen.

Tjek din mail (den du har opgivet herinde). Der ligger i de fleste tilfælde en forklaring på hvorfor dit indlæg er blevet slettet og muligvis en advarsel.

Hvis du ikke tjekker din mail og der ligger en advarsel, risikere du at dine gallerier eller din brugerkonto bliver slettet.

Hvis dette er sket, er det for sent at opdage at man er blevet advaret om det.

2.8 Indlæg om deling af beskyttet indhold
ScooterGalleri.dk’s forum bliver til tider brugt til en del indlæg, der er i strid med regler for andre fora og gældende lovgivning om ophavsret. Her tænkes i særdeleshed på indlæg om udveksling af numre til DBA, opfordring til deling/download af film/musik samt deling af andet copyright beskyttet indhold.
ScooterGalleri.dk forbeholder sig al ret til at slette indlæg, der strider mod andre foras regler om deling af 3. parts oplysninger samt gældende lovgivning om beskyttet materiale.
Alle indlæg, der giver indtryk af at have til hensigt at dele denne slags oplysninger slettes øjeblikkeligt og der sendes en advarsel. Gentagen oprettelse af disse indlæg medfører frysning af brugerkontoen og tilsidst sletning af denne.
ScooterGalleri.dk tager intet hensyn til, hvem der opretter disse indlæg.

2.9 Off Topic
Kategorien er beregnet til indlæg, der ikke nødvendigvis omhandler emner relateret til scootere.
Bemærk at administrator og hjælpe-administratorer til enhver tid forbeholder sig ret til at slette indlæg, som ikke ønskes på ScooterGalleri.dk pga. indholdet.

Det kan f.eks. dreje sig om hentydninger til religion, køn, politiske forhold eller anden diskriminerende adfærd i øvrigt. Alle indlæg, der er i strid med gældende lovgivning samt loven om ophavsret bliver slettet øjeblikkeligt og ved gentagelse fryses din konto.

Du har mulighed for at fravælge Off-Topic indhold i din profil, såfremt du ikke ønsker at læse indlæg, der ikke er relateret til scootere.

3. Brug af Markedet
3.1 Kommercielt salg på ScooterGalleri.dk
Det er ikke tilladt at oprette kommercielle annoncer i Markedet (eller andre steder på siden). Alle annoncer skal være af varer man selv ejer og ikke af varer man kan skaffe.
Derudover er det ikke tilladt at oprette annoncer om at man f.eks. importerer varer eller har et større eller mindre lager af varer. Det vil sige at firmasalg der på nogen måde konkurrerer med kommercielle forhandlere er helt og aldeles uønsket på siden.

ScooterGalleri.dk forbeholder sig retten til at slette enhver markedsannonce samt profil, der ikke overholder de fastlagte retningslinjer uden varsel i øvrigt.

4. Profiler
4.1 Oprettelse af profiler
Alle der jævnligt færdes på galleriet skal have deres egen profil.
Den person der opretter profilen hæfter for alle overtrædelser der begås fra denne. Det er DIT og kun dit ansvar hvem der benytter profilen og hvad de foretager sig fra den (se punkt 4.2).

4.2 "Hacking"
Den eneste måde hvorpå en anden kan havde fået adgang til din profil, er ved at få dit kodeord fra dig.

Sørg derfor altid for at bruge et kodeord der ikke kan gættes, heller ikke af din bedste ven/veninde.
Sørg altid for at logge af, og vær sikker på ikke at bruge auto-login på en computer andre har adgang til – f.eks. på biblioteker, net-cafeer, en vens computer eller lignende.
Sørg altid for at andre ikke ser dig taste dit kodeord ind.
Kort sagt, behandl dit kodeord som du ville behandle pinkoden til dit hævekort.

4.3 Oprettelse af scootere
ScooterGalleri.dk gør opmærksom på at du skal have tilknytning til scooteren, og derudover skal du opfylde de andre krav som stilles af ScooterGalleri.dk’s administration ved oprettelse af en scooter her på siden.

Hvis du er i tvivl om du overholder tilknytningskravet, så skriv til en hjælpe-administrator og spørg.

Crossere, Quadbikes, ATV'er med 125cc og derover samt trikes, henvises til MotorcykelGalleri.dk. Ligeledes hvis betegnelsen på registreringsattesten er "Motorcykel".

Crossere, Quadbikes og ATV'er der er mindre end 125cc, kan oprettes på ScooterGalleri.dk.

4.4 Scootere der er oprettet mere end en gang
Det er ikke tilladt at en bruger opretter den samme scooter flere gange, f.eks. for at kunne vise flere forskellige billeder af scooteren. Hvis dette ikke overholdes vil brugeren blive bedt om at slette de overflødige scootere. Hvis brugeren ikke reagerer på henvendelsen, vil alle de pågældende scootere der er ens blive slettet.



4.5 Oprettelse af falske profiler og scootere
Med falske profiler, menes der profiler, som på den ene eller anden måde ikke stemmer overens med de af ScooterGalleri.dk’s givne retningslinjer for profiler. Dette tolereres ikke og der vil blive sendt en advarsel. Bliver scooteren herefter ikke slettet, vil brugerprofilen samt alle tilhørende scootere blive slettet.

Hvis du finder beviser på en falsk profil eller scooter, kontakt da en hjælpe-administrator og stem brugeren ud (se mere i punkt 1.5). Lad være med at bruge Forummet til at skrive om profiler eller scootere der måske er falske, da disse indlæg bliver slettet uden varsel, og eventuelt kan medføre en advarsel jf. reglerne om brug af forum.

4.6 Kommentarer ved andres scootere
ScooterGalleri.dk gør opmærksom på at kommentarerne under profilerne er til at kommentere scooteren, og ikke til nedrakning af scooterens ejer. Skulle dette ske, bedes du tage kontakt til en hjælpe-administrator direkte og ikke via Forum. Hjælpe-administratorerne er de eneste der kan afhjælpe problemet.

Herudover henviser ScooterGalleri.dk til at kommentarer skal følge de samme retningslinjer som brug af forummet, dog undtaget private beskeder, der er helt i orden hos scootere.

4.7 Bedømmelser
ScooterGalleri.dk, herunder administrator og hjælpe-administratorer, har ingen indflydelse på de bedømmelser, der gives. Hvis du får en bedømmelse, du ikke synes om, er det op til dig selv, om du vil nulstille dine stemmer eller ej. ScooterGalleri.dk behandler således ikke klager over dårlige bedømmelser, da det ikke er op til ScooterGalleri.dk at vurdere, om bedømmelsen er retfærdig eller ej.

Hvis en bruger konsekvent giver lave karakterer kan du stemme personen ud, og din udstemning vil naturligvis blive vurderet for seriøsitet på lige fod med alle andre den pågældende bruger har. (Se mere om udstemning i punkt 1.5)

Det skal dog siges at bedømmelsessystemet ikke er dit eget "våben" til at gennemføre dine regler på siden. Vi vil ikke se karakterer givet med kommentarer om at en bestemt ting skal ændres. F.eks. vil vi ikke se noget krav om at der skal være mindst 10 billeder eller andet. Hvis du er utilfreds med en brugers scooter, kan du undlade at give karakter og eventuelt skrive hvorfor.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Retningslinjer
Kommentér på:
Retningslinjer

Annonce