{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
721 visninger | Oprettet:

24H Belgien - Speedline.dk {{forumTopicSubject}}

Det er dagen før dagen hvor det går løs og vi er "allerede" igang med at ordne de sidste detaljer på maskinen. Allerede nu er det tydeligt, at det her nok går hen og bliver en hård oplevelse - men forhåbentlig også en god en.

Til dem som ikke ved det, så bliver der afholdt 24 timers scooterløb på Spa-Franchorchamps go-kart banen i Belgien. Der bliver kørt fra lørdag kl. 14:00 og til søndag kl. 14:00. Der er 20 maskiner til start og der er to danske hold som deltager - Speedline.dk og Zootscoot.dk. Vi håber at kunne vise flaget på fornuftig vis dernede, men vi må se hvor langt vi kommer.

Jeg vil løbende kommer med opdateringer i denne tråd, så man kan følge med i hvordan det går, hvem der fører og hvordan humøret er i vores lejr. Vi mener vi har fundet alt frem og burde have reservedele nok med, om det er tilfældet ved vi dog desværre først på søndag når løbet er slut.

Billeder fra løbet kan findes i vores galleri. Alle billeder vil blive tagget med dag og klokkeslet, så man kan følge det så præcist som muligt. De første billeder ligger allerede klar og kan ses ved at klikke på følgende link:

(link fjernet)

Stay tuned...!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  24H Belgien - Speedline.dk
Kommentér på:
24H Belgien - Speedline.dk

Annonce