{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.164 visninger | Oprettet:

R.I.P To 17-årige fra Langeskov dræbt {{forumTopicSubject}}

To unge mænd på 17 år dræbt i trafikulykke i aftes. Ulykken fandt sted på den gamle landevej mellem Langeskov og Ullerslev.

De to 17-årige, der begge er fra Langeskov, sad på den samme knallert og var på vej mod Ullerslev. En bilist, der var på vej i samme retning, overså knallerten, som han kørte ind i. Bilisten er også fra Langeskov.

De to 17-årige blev slynget af knallerten og var dræbt på stedet.

Vicepolitikommissær Finn Nielsen fra Fyns Politi siger, at politiet tilkaldte en bilinspektør for at få klarhed over, hvad der skete.

Kendsgerningerne er, at de to 17-årige sad på den samme knallert og at de kørte ude på vejen. Bilisten har sagt til politiet, at den ikke havde lys på. Først i næste uge kan bilinspektøren give politiet et fingerpeg om, hvad der skete.

Finn Nielsen kalder det en tragedie:

- Det er en tragedie for bilisten, det er en tragedie for familierne og det er en tragedie for lokalsamfundet, siger han.

Ulykken fandt sted kort før klokken 23 i aftes. Vejen var spærret i fire timer, men bilinspektøren og politiet undersøgte bil, knallert og ulykkessted.

Knallerten havnede efter påkørslen i den modsatte vejbane. Her brød den i brand, lige inden en anden bil kom kørende imod den. Bilisten undveg og havnede derfor ude på marken ved siden af vejen. Han kom dog ikke til skade.


Kom selv kørende på samme vej lige efter det var sket, ambulancen ankom 1 min efter og det var sgu ret ubehageligt og se, tror på billisten har kørt ALT for stærkt da det var meget voldsomt...
Føler med familie og venner til de 2 drenge R.I.P

http://www.dr.dk/Regioner/Fyn/Nyheder/Nyborg/2007/09/01/080832.htm


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  R.I.P To 17-årige fra Langeskov dræbt
Kommentér på:
R.I.P To 17-årige fra Langeskov dræbt

Annonce